Posto trenutno imam Lumiu ,iako sam prezadovoljan samim telefonom , ubise me krs aplikacije..
Shodno tome ,krajem godine me ceka izbor za novi fon, u pitanju je naravno telefon preko operatera sto je bitno naglasiti ,iako naravno mozda tada ovi telefoni i nece biti vise u prodaji ,ali mi ipak treba orijentir.
dakle decembar 2016te
iphone 5s
huawei p8 lite
samsung a3 2016
alcatel idol 3 4.7
iP 5s vs h p8light vs samsung a3 vs alcatel idol 3
Re: iP 5s vs h p8light vs samsung a3 vs alcatel idol 3
Ima dosta do decembra, ko zna sta sve moze do tad da ubace u ponudu I sta koliko moze da pojeftini. Iphone 5s se ne proizvodi vise, pa shodno tome ga verovatno nece biti kada se rasprodaju zalihe. Svakako ti je najbolje da sacekas novembar pa da onda pogledas ponudu
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Do decembra ponuda operatera će se nekoliko puta promeniti kao i cene. Lično, ne bih izabrao nijedan od pomenutih modela. Sačekaj decembar, pogledaj šta tada bude u ponudi pa shodno toj ponudi pomoćićemo ti oko izbora telefona.
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
bonanza, do decembra će izaći jo bar 20 zanimljivih modela u tom cenovnom rangu a pri tom će dosta pasti cene trenutno aktuelnim modelima , zato polako - sačekaj .
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Nov 2015. 13:43
- :: Samsung J5 2016
Znam razumem , dali ste svi iste odg u sustini ,razumem da novi fonovi izlaze ko ona stvar iz bulje , i ko zna kakvih ce sve promena biti do kraja godine ,ali sam hteo (a mozda se nisam najbolje izrazio) da vidim u trenutnim uslovima koji fon od ovih navedenih bi bio najbolji izbor na generalnom nivou... dakle ne pojedinacno gledano ovaj ti ima bolju kameru ovaj ovo onaj ono ,nego kao paket.
U svakom slucaju hvala za odgovore.
U svakom slucaju hvala za odgovore.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Umesto 5s ubaci SE, po ceni su isti tj mala je razlika u parama, ali zato velika i performansama i podrsci. Inace se slazem sa ostalima, sacekaj do kraja godine pa ces videti kakva je ponuda.