Samsung Galaxy Grand Prime ili Coolpad Modena ili...?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Barbi Molestr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Jun 2016. 17:21
:: Huawei Ascend G630

Samsung Galaxy Grand Prime ili Coolpad Modena ili...?

Post od Barbi Molestr »

Približava mi se istek ugovora za telefon u Telenoru, i polako sam počela da razmatram mogućnosti za sledeći.

Što se budžeta tiče, vrlo je ograničen, gledam da doplata bude do nekih 5000 u paketu Moja Firma Basic.

Bitan mi je kvalitet reprodukcije muzike, surf netom i konstantna povezanost sa internetom zbog mejlova, pa samim tim i držanje baterije. Takođe mi je jako bitna interna memorija zbog instaliranja raznoraznih aplikacija, s' obzirom da pri prebacivanju aplikacija na SD uglavnom dođe do nekakvih problema kad-tad, iz mog iskustva. Kvalitet kamere nije mnogo bitan.

Kad je ekran u pitanju, radije bih išla na nešto manje od 5 inča, ali nije presudno, bitnije mi je kako telefon funkcioniše.

A što se tiče OS, tu nisam ograničena, nemam problem da se priviknem na nešto drugačije.

U smislu izbora proizvođača sam otvorena za sve predloge u ovom trenutku.

Trenutno imam Huawei Ascend G630 i prilično sam nezadovoljna. Birala sam ga na osnovu hardvera i gledala sam da izbegnem Samsung jer nisam nešto oduševljena kako se njihovi telefoni ponašaju u tom cenovnom rangu. Taj pokušaj rezonovanja me je doveo u situaciju da mi krešuju osnovne aplikacije, da samo osnovne stvari mogu da instaliram da bi telefon normalno funkcionisao (čak sam bez antivirusa jer se gušio telefon, što mi je prilično neprijatno), da je reprodukcija muzike maltene očajna i td. Ali moram da priznam se sa ovako optimizovanim načinom korišćenja telefon odlično drži.

Svesna sam da sam za te pare vrlo zahtevna, ali čak sam i spustila kriterijume. Šta da se radi kad je budžet ograničen a ja zagrejana za tehnologiju. :dry:

Bogdan2015
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
:: Samsung Galaxy S7
:: Xiaomi Redmi N3 Pro

Re: Samsung Galaxy Grand Prime ili Coolpad Modena ili...?

Post od Bogdan2015 »

Jel mozes da kazes ovako do koliko? Nemas za te pare nesto posebno,od ta dva bolji coolpad,bar po meni. Mozda polovna Lumia 640,bas ja imam jednu super ocuvanu. Nepoznata je marka i nesto novo,ali najbolji izbor(bar po specifikacijama) bi najbolji bio Alpha Phelix mp-5900,u handyju ima za oko 13000,a za 2gb rama 13 i 8 kamere,5 inca to je bas malo.

Barbi Molestr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Barbi Molestr »

Sve je to lepo, ali ovo što sam napisala vezano za budžet i kupovinu mi je jedina opcija. Ta polovna Lumia bi bila mooožda prihvatljiva ako je do 5000 ali ono što sam ja gledala po oglasima je uglavnom skuplje. Znam i ja šta je na papiru najbolji izbor, ali mi treba savet nekoga ko možda zna više o ponašanju telefona u praksi.
P.S. 13 i 8 kamere mi je potpuno nebitno u odnosu na ono što sam napisala da jeste.
Hvala svakako :)
Time is music the planets make.

Bogdan2015
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Bogdan2015 »

Pa pitam zato sto ne znam kolika im je cena sa tom doplatom,a za tvoje zahteve Lumia 640 je vrh,zvuk odlican,surf po meni na Windows 10 perfektan,kao i citanje mejlova,a na Windows telefonima mozes sve aplikacije na sd karticu. Samo kazi do koliko novca u slobodnoj prodaji.

Barbi Molestr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Barbi Molestr »

Uđeš na Telenor sajt->Biznis korisnici i u pretrazi telefona možeš da uneseš tarifu kao kriterijum, i sortiraš ih po ceni. Dobićeš raspoređene telefone po doplati od 1din pa naviše.
Time is music the planets make.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Koja crna Lumia, to preskoci. Procackaj oba, pa odluci. To je to za te pare.

Bogdan2015
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Bogdan2015 »

A sto da ne ?!

Odgovori