Da koristiš Windows Mobile i da ti slučajno dobro radi i da si njime zadovoljan, video bi kako si svi razumni.

Govori u svoje ime, ti si razuman čovek, i tebi svaka čast. Kako sam lepo dobio etiketu fanboja, a ništa nikad nisam govorio protiv Androida.

Zato sam namerno i napravio ovakav avatar, inače je to ranije bio lik u crnom običnom džemperu i u beloj pozadini.
No, da se vratim na temu, i dalje mislim stvarno da je iOS za veliki broj korisnika idealna opcija. To kažem na osnovu iskustva ljudi iz moje okoline u proteklih nekoliko godina. (Možda današnji Android zaista i jeste bolji, a što se mene tiče - eno, mama mi super zadovoljna sa telefonom sa Androidom 4.0.3, s tim da ja vodi računa o njemu da joj lepo radi, i čim uspori rešavam joj problem.) Mnogi ni ne koriste razne aplikacije kojih ima na Androidu i uopšte ne koriste te prednosti Androida, mada većine tih aplikacija ima i na iOS, a sa Androidom su imali problema. Ti problemi su lako rešivi, ali njih mrzi time da se bakću, i zato im je iOS bolji. I nije to ni loše što nekoga mrzi da se bakće čačkanjem telefona, to ga prosto ne zanima i fokusira se na druge stvari.
Sent from mTalk on Windows 10 phone