Pozdrav svima...Imam nedoumicu koji od ova 2 telefona uzeti...g8 u radnji ili p9 lite pretplata preko vipa?
Neznam ko koje specifikacije ima bolje jer se ne razumem ali ovaj g8 izgleda maestralno u ruci.
Hvaala za komentare i vasa misljenja
Hvala za misljenja..čim je vecina za p 9 znači da je bolji i ja cu u tom smeru razmisljati...jel mozda neko zna kod kojeg je brži procesor?OVaj g8 ima 3mb rama a p9 2.Jel to ima veze ili igraju ulogu neke druge stvari u samim telefonima?
Mozda je Kirin malo jaci ali Qualcomm ima bolji graficki cip. Neces primetiti u realnom radu razliku u procesorima. Imas i p9l verziju sa 3gb rama isto i g8 ima verzija sa 2bg rama
Sve zavisi od toga šta ti želiš i šta očekuješ od telefona, te šta ti modeli za koje si zainteresovan mogu pružiti. Mi svi možemo da ti damo svoja mišljenja, ali ti ipak sam moraš da vidiš šta koji fon nudi, te da u skladu sa željama i mogućnostima kupiš ono što je u ponudi.
Bolje pitati nekoga ko se baš razume u telefon nego amaterski donositi odluke...potrebno mi je da net radi kako treba,wifi,skajp...igrice ne igram,da ne koči,ne baguje...na to imam alergiju baš ko i svi verovatno..
Dva jako slicna modela sa svojim prednostima i manama. Egal su kad se sve sabere i oduzme. Ja sam alergican na tw i samsung mi nije omiljen brend pa bi zbog toga uzeo p9 lite ali ni sa jednim neces pogresiti
Xaomi redmi note ili huawei g8?Ima li ko iskustva?Na ovaj g 8 huawei sam se nalepio ali ako imasta jeftinije od njega dizajnesrski lepsi prihvatam sugestije.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.