Dvoumim se izmedju ova dva modela,pre svega kamera a posle i stabilnost znate vec,pomozite?preko mts uzimam
Ubdejt na 7.0 mi nije vazan da se razumemo,znam da m5 za sada nema
J72016 ili Sony M5
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: J72016 ili Sony M5
J7 nisam držao u rukama, M5 jesam i lepo me je iznenadio, ali opet mislim da bih se pre odlučio za J7, da ja biram između tih modela. Najbolje da ih u poslovnici na licu mesta uporediš i vidiš šta ti se više sviđa...
j7 sem baterije nista nema,m5 kamere obe ubijaju,slow motion,4k video,3 gb ram memorije,led signalizacija sto j7 nema,kvalitet izrade opet m5,jedino baterija je bolja na j7 2016,ali uz bas puno koriscenja 5h sot oko dan izgura,i ostane ti 15 podsto,u tih 5 sati,i kamera i internet i sve ostalo,tako da je m5 ja bar mislim iz svega izlozenog bolja kupovina,mnogo nedostataka ima j7 imao sam ga,najvise me nerviralo isprane boje na kameri,kvalitet jeste odlican,ali pri nekim uglovima daje isprane boje,kod m5 to nisam primetio,a kvalitet je priblizan kameri na S5 odprilike,tu negde,amoled vise volim,ali volim kada je telefon bogat funkcijama,a nije lose ni ips lcd
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Onda znaš šta ti je činiti: izaberi M5 i uživaj. Ja sam se na kratko upoznao s njim i ostavio je vrlo prijatan utisak - jedino nisam siguran u procesor, a i cena po legalnim radnjama mu je previsoka po mom mišljenju. Što se tiče ekrana, uopšte nije loš iako je IPS, mada i ja više volim AMOLED. Dobar IPS na Androidu može da bude zahvalniji od prosečnog AMOLED-a.
M5 je samo bolji na papiru. Ne bih ga ni pogledao. Posle XA nikad vise Sony.
Ja se nikad nisam vezivao sa marku telefona,probao sam sem lenovo sve marke,i realno ako cu,najvise stabilnosti ako se tako moze reci je imao i ima Samsung,naravno desi se i njima peh,kao i apple sa onom antenom i signalom pre par godina,ali ako se uzima neki uredjaj skuplji od 200 eura,najvise mi se dojmio samsung u svakom pogledu,no nemam para za vise inace bi uzeo S6edge
majkon80, bolje onda uzmi Nexus 5x.