Nesto do 350€

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Zmajbb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
:: Iphone SE

Nesto do 350€

Post od Zmajbb »

Pozdrav svima, danas sam prodao iPhone SE pa gledam cime da ga zamenim. Na raspolaganju imam 350 evrica pa trazim nesto iz jaceg segmenta ako je moguce za te pare. U obzir dolaze I tel sa oglasa, ali pod uslovom da imaju garanciju, pa makar I godinu dana. S obzirom da sam u dve godine promenio Lumiu 930, iPhone 5s, Huawei Mate 7, BB Passport, Lg Flex 2, Huawei P8, HTC M9, iPhone SE i sigurno jos neki model, mislim da nema potrebe da pisem koje karakteristike trazim, dakle sto bolje za ove pare 8)

Samsung nikada nisam imao I nesto me vuce da probam I Samsung S seriju, ali mislim da se S6 I S6 edge nisu proslavili a S7 je ipak nedostupan s obzirom na finansije.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Re: Nesto do 350€

Post od antec »

P9 ili G5, tu su negde ja mislim što se cene tiče.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Mozeš da probaš G5, ali lično bih dao šansu S6/S6 edge, jedina mana im je nešto malo slabija baterija, ali zato je sve ostalo zaista vrhunski.

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Ja bih najpre Honor 8, koji je identican p9, sem sto je malo jeftiniji, ima 1gb rama vise I drugaciju izradu. G5 moze samo SE verizja, koja ima SD652 umesto SD820. Za s6, model mator 2 godine, 350e ne bih dao ni u ludilu

Zmajbb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Zmajbb »

Ja samo da dodam, ako se nismo razumeli, da u obzir dolaze i polovni telefoni.

Sto se tice trenutno predlozenih, najvise sam bio za G5, ali ovaj sa SD820 posto i njega ima za te pare. Medjutim onaj "problem" sa ekranom koji svaki ima me odvratio od tog modela.

S6 Edge mi ima drugar i zadovoljan je sa svim osim sa baterijom, opet to je tel koji je star dve godine, i kao sto Ledjo rece ne vredi on te pare.

P9 dosta ljudi hvali, i sam sam imao P8 model i bio zadovoljan sa njim tako da je on definitivno jedan od kandidata. Razmisljao sam cak i o Mate 8 modelu, posto sam imao Mate 7 i video da je Huawei krenuo da pravi ozbiljne telefone.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

P9 definitivno ,ako mozes razmisli i o Honor 8 ali ne znam njegovu cenu

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Zmajbb, u toj cenovnoj klasi svakako treba pogledati i Xiaomi Mi 5s, odličan uređaj. Ima ga na KP za 300-330 € u zavisnosti od kapaciteta mem. prostora i garancije. Pogledaj malo pa odluči šta ti je činiti.

Zmajbb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Zmajbb »

Gledao sam taj Xiaomi ali na vise testova sam video da nisu zadovoljni kamerom i otiskom prsta. A meni su nesto sugavi oni tasteri ispod ekrana koji svetle kao dve tackice. Inace sam imao Xiaomi mi3 kad je izasao i stvarno je na mene ostavo ekstra utisak u poredjenju sa tadasnjim brendiranim flagshipovima.

Elem, dok se ne skupi neka veca kinta, ja opet uzeo iphone se, samo promenio boju sa silver na space gray. Pazario ga sa 300e, tel star mesec dana sa dve godine garancije u mts, a prosli prodao za 320e :roll:

Nisam bio neki iphone fan, ali ovaj mali telefon me stvarno odusevio, pravi premium uredjaj sa odlicnim performansama u malom kucistu. Eto jedino ekran sto je manji ali meni to i odgovara s obzirom da imam malo manje sake. Gledao sam i iphone 6s ali mislim da razlika od preko 100e u odnosu na ovog malog nije opravdana uopste.

Hvala svima koji su predlagali, verujem da cu za nekih mesec dva opet aktivirati ovu temu, osim ako se ne otvori neka za tel do 450e 8)

Odgovori