Imam samsung s4 vec 5,6 godina ,zelim da ga prodam i zamenim cisto za nov telefon ,,, cena novog telefona maximum 20 000din. -160e ....
za oko su mi zapali
Lg x screen k500
xiaomi redmi.....
nisam zahtevan korisnik,igrice me ne zanimaju ,mozda fotografija i video i svakodnevno normalno koriscenje i gps mora da funkcionise brzo ,na samsungu s4 je pored milion stvari jedva nalazio satelite dok sam sa huawei g300 nalazio dok cvaknes prstima.......
eto moze neki help od strucnjaka ?
Nov telefon zamena za samsung s4 za manje pare ...
- horkolerbus
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 12:11
Re: Nov telefon zamena za samsung s4 za manje pare ...
Dodaj jos 20, 30 evra i kupi p9 lite nov sa 2 god garancije i da uzivas za te pare.
Naravno preko kp od ovih sto su uzeli od operatera, sad su svi sim free, skoro niko vise i ne zakljucava na mrezu.
Naravno preko kp od ovih sto su uzeli od operatera, sad su svi sim free, skoro niko vise i ne zakljucava na mrezu.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
horkolerbus, Mislim da je Galaxy J5 (2016) odličan izbor i uklapa se u navedeni budžet. Takođe i Huawei P9 lite je dobar izbor.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ili Honor 7 lite. Isti fazon kao p9 lite, samo drugacija izrada i izgled.
Није налазио сателите јер није био добро подешен.
Ако умеш, инсталирај, https://forum.xda-developers.com/galaxy ... h-t3468592 па онда размишљај о промени.

Ако умеш, инсталирај, https://forum.xda-developers.com/galaxy ... h-t3468592 па онда размишљај о промени.

Слобода или смрт
- horkolerbus
- Neredovni učesnik
Bez obzira koristim drugi tel za gps.... , definitivno honor 7 lite , a i s4 iako je na specifikacijama jak ,vreme je da ga menjam...
- horkolerbus
- Neredovni učesnik
U izbor je upao i xaomi redmi 4 prime ??? ima li iskustva....
znaci honor 7 lite vs. haomi redmi 4 prime ???????????
znaci honor 7 lite vs. haomi redmi 4 prime ???????????
Ekran, baterija, dizajn, interfejs na strani xiaomi modela. Jedino ako ti je izuzetno bitna garancija. Po meni xiaomi bez dileme.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk