Telefon do 250-300e
Telefon do 250-300e
Pozdrav drustvo, generalno zbog posla dosta manje stizem da pratim desavanja pa mi treba par saveta.
Kupujem telefon za caleta, on nije neki ozbiljan korisnik, pozivi i poruke, malo vesti, malo slika, planira malo navigaciju da koristi i malo browsing. Uslovi su sledeci:
- telefon ce se koristiti minimum 3 godine tako da mora da ima malo jaci hw od trenutnog proseka
- ekran od nekih 5,5-6 inca. Moze i 5,2 ali izrazio je zelju da to bude malo vece od mog trenutnog telefona koji ima 5,2
- validna garancija , mora biti od nekog od operatera i fiskalni racun, ne dolaze u obzir marke koje u Srbiji nemaju validnu garanciju ( nazalost jer prvih bih mu preporucio mozda xiaomi redmi note4 ili tako nesto )
- kako pojma nema sta su cloud servisi i nije bas zainteresovan da to nauci, a planira da slike drzi na telefonu minimalna interna memorija je 32gb.
Znaci sve u svemu neki dobar all round telefon, koji ce moci da radi i za 3 god, da ima dobar display i da uslika neku lepu sliku i da mu ne pravi probleme.
Trenutno koristi neki matori prestigio koji mu dupe pomera, tako da i ovaj moj p9 lite bi mu bio svemirski brod.
Svi predlozi su dobrodosli.
Kupujem telefon za caleta, on nije neki ozbiljan korisnik, pozivi i poruke, malo vesti, malo slika, planira malo navigaciju da koristi i malo browsing. Uslovi su sledeci:
- telefon ce se koristiti minimum 3 godine tako da mora da ima malo jaci hw od trenutnog proseka
- ekran od nekih 5,5-6 inca. Moze i 5,2 ali izrazio je zelju da to bude malo vece od mog trenutnog telefona koji ima 5,2
- validna garancija , mora biti od nekog od operatera i fiskalni racun, ne dolaze u obzir marke koje u Srbiji nemaju validnu garanciju ( nazalost jer prvih bih mu preporucio mozda xiaomi redmi note4 ili tako nesto )
- kako pojma nema sta su cloud servisi i nije bas zainteresovan da to nauci, a planira da slike drzi na telefonu minimalna interna memorija je 32gb.
Znaci sve u svemu neki dobar all round telefon, koji ce moci da radi i za 3 god, da ima dobar display i da uslika neku lepu sliku i da mu ne pravi probleme.
Trenutno koristi neki matori prestigio koji mu dupe pomera, tako da i ovaj moj p9 lite bi mu bio svemirski brod.
Svi predlozi su dobrodosli.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Telefon do 250-300e
Ne verujem da mozes da nadjes tako dobar telefon za te pare sem mozda Huawei P9 ili Honor 8.
Ne znam sta bi mi drugo palo na pamet trenutno.
Dobar izbor bi bio P9 Plus,ali njega nema za te pare.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Ne znam sta bi mi drugo palo na pamet trenutno.
Dobar izbor bi bio P9 Plus,ali njega nema za te pare.
Sent from my D6503 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- emhno1
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 28. Maj 2017. 15:50
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Stvarno za te pare sa "validnom" garancijom i tim specifikacijama ne postoji
Eventualno bi mogao da razmisliš o Lenovo K6 Note

- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Meni je pao na pamet: Galaxy Note 3 N9005 32GB
Pise da je nov 305€ trenutno (na oglasima sa garancijom je jeftiniji)
ekran 5,7˝, ali nemas kod operatera ovaj telefon
Hardware je i za danasnje uslove vise nego OK
Moze i Nokia 6, ekran ima od 5.5˝, nov je oko 260€, takodje ne verujem da ga ima kod nekog operatera
Pise da je nov 305€ trenutno (na oglasima sa garancijom je jeftiniji)
ekran 5,7˝, ali nemas kod operatera ovaj telefon
Hardware je i za danasnje uslove vise nego OK
Moze i Nokia 6, ekran ima od 5.5˝, nov je oko 260€, takodje ne verujem da ga ima kod nekog operatera
Android 12
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Note 3 iako je i danas dobar, ipak je mator tako da će ga jako teško naći novog, a još teže sa fiskalnim i vladinom garancijom uvoznika tj ovlašćenog servisa na 2 godine. Drugim rečima, u startu otpada.
P9 je ok ako ga ima za tu lovu i pod tim uslovima koje si naveo.
S7 mislim da može u oglasima da se nađe sa fiskalnim i garancijom. Edge je nešto skuplji, ali je i veći i sa boljom baterijom.
J7 neka pogleda takođe.
Ne znam cenu za Sony Z5, pa izguglaj i njega.
Ako bi se snašao u iOS vodama, onda bi možda mogao da mu nađeš 6s+ zaključan na mrežu.
U poslednje vreme ne stižem da pratim dešavanja, tako da mi ništa više na pamet ne pada...
P9 je ok ako ga ima za tu lovu i pod tim uslovima koje si naveo.
S7 mislim da može u oglasima da se nađe sa fiskalnim i garancijom. Edge je nešto skuplji, ali je i veći i sa boljom baterijom.
J7 neka pogleda takođe.
Ne znam cenu za Sony Z5, pa izguglaj i njega.
Ako bi se snašao u iOS vodama, onda bi možda mogao da mu nađeš 6s+ zaključan na mrežu.
U poslednje vreme ne stižem da pratim dešavanja, tako da mi ništa više na pamet ne pada...
Ja sam nekako najvise za p10 lite. Note 3 je bas mator i to otpada. P9 cu pogledati kao i z5 ako naleti. Fora je sto on trenutno koristi bas krsinu od telefona, tako da sta god da mu uzmem ce mu biti svemirski brod, ali eto bitno mi je da mu potraje i da u slucaju problema moze da se resi garancijom.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Tu je oko 260-270e P10 Lite na KP-u.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Svakako pogledaj neke novije modele. Note 3 iako i sada ima dobar hardver već je vremešan telefon. Pogledaj J7 (2016), mozda nešto od Huawei, P10 lite i sl.
Činimi se da može i Sony Z5 na oglasima da naleti za taj novac sa garancijom operatera.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Činimi se da može i Sony Z5 na oglasima da naleti za taj novac sa garancijom operatera.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ima i za manje, ako uzmeš ove dobijene kod operatera sa garancijom... video sam danas da lik prodaje za 230€ kupljen dan pre u Vip-u.~Arkan~ napisao:Tu je oko 260-270e P10 Lite na KP-u.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Znači padaju brzo cene. Ti u Vipu su čak i otključani ako se ne varam.
Pao je izbor na 3 modela, p10 lite, p9 i honor 8. Vrti se tu a5 2017 ali nije uzi izbor. P9 i honor 8 su maltene isti uredjaji, p9 ima malo bolju kameru iako su hw iste, dok honor8 ima 4gb rama. Oba su malo preko 300e dok je p10 lite 240e. Vredi li dodati 80-100e za neki od ova 2 ili ici na p10 lite.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ako imaš para vredi. Između P9 i H8 odluči na osnovu kamere i dizajna, meni je H8 lepši.
Doslo je do iznenadne kombinacije, caletu sam dao moj p9 lite, a ja uzeo htc 10