Ostali su mi samo Onor i Nexus.Nexus ostaje kao bekap uredjaj,tako da mi treba drugi fon.
Sta uzeti pitanje je sad?Max cena oko 400 jura.
Najvise naginjem ka Mi5s i P10,ali mi pada na pamet da mozda uzmem neki midrange i ustekam pare za nesto drugo.
Neki midranger tipa Honor 8 Lite,P10 Lite,Mi4c ili nesto drugo?
Nisam pametan sta da radim
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Uh... nesto sumnjam u Xiaomi i stock android bacicu pogled na njega da vidim kakav je
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
mi5s ima bolju kameru, 4gb rama, malo jaci procesor i bateriju
Ja sam imao p10,savrsen telefon,a kamera ubija,4 giga rama,ne greje se,nema bagova i slicno,rezultat je koliko se secam na benchu bio 154000 ako se ne varam.
Ne znam, imam Honor koji je identican kao P10.
Ima neko jos neku preporuku?
Batak napisao:I opet ces da se zalis kako nista ne kesira.
Mi A1 kesira razbija, sudeci po testovima. Jedino je kamera "onako".
Mi A1 4/64GB (230e) je skuplji 70e i ima dosta slabiju bateriju od Xiaomi Redmi Note 4 3/32GB Global (150e-155e). Nisam siguran da vredi toliku razliku 1GB rama i 32GB interne (pitanje da li popune i 32GB, a dosta slabija baterija, mada ima i verzija RM4 Global sa 4/64GB koja je opet jeftinija). Kada mu padne cena na 200e bilo bi prihvatljivo za taj model, inače mi se sviđa A1, samo do 200e, ovako pored trenutne cene RN 4 Global teško. Ne znam da li je A1 bolji u ostalim aspektima, poput zvuka (u toku razgovora i slušalice)?
Ima giga rama vise ali kesira mnogo vise od toga (znas i sam sta radi miui). Duplo vise interne memorije ce znaciti svakako na duzi period.
A1, sudeci po testovima i specifikaciji, moze da gura dosta jace sluske. Kazu da je i zvuk u slusalici bolji kao i da je sam zvucnik veoma jak. I displej se izgleda bolje vidi na jacoj svetlosti.
Htc-ov softver mi se ne svidja,a i nekako ukupno njihovi telefoni.
Privlaci me Mi5s zbog kamere kao Pixelima.
Sale_M, Mi 5s sa Gcam je odličan, rekao bih fotke nivo kao sa 6P, video ne znam kakav je i ne verujem da će biti nešto posebno, ne znam da li je sređena prednja kamera, ali da, zadnja ubija sa Gcam (ako si gledao poređenje sa 6P, čak možda i za mrvicu bolje od 6P), on ti se nameće kao logičan izbor, jer je skuplji samo 15e od A1 (mislim da sam video cenu od 245e u radnji Mi 5s), koji nema ni blizu hardver kao Mi 5s, a vanila droid, kako kome, većini ne prija jer je klotara bez ičega (i mene smara instalacija tona app, koje drugi brendovi već imaju fabrički, al ajde). Za G6, jeste dobar, uzmi njega u obzir, neka i ti porasteš malo sa ekranom (posle nećeš na manji), po meni bolji od V20.
Hvala Ivane, za sada najvise naginjem ka njemu.70 % prema 30 protiv P10
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.