Razlika huawei i samsung

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Mmiilliiccaa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Postovi: 1
Pridružio se: Pet, 30. Avg 2019. 21:46
:: Samsung galaxy s7
:: Huawei p20

Razlika huawei i samsung

Post od Mmiilliiccaa »

Da li neko može da mi objasni koja je razlika SAMO U KAMERI izmedju huawei p20, p30, 20 mate i Samsung s9 i s10. Nisam profesionalac ali volim da napravim dobre kvalitetne fotografije zbog posla kojim se bavim (internet prodaja). Neizmerno vam jvala.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Postovi: 14283
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: Huawei P30
:: Huawei P20 Pro + P20

Re: Razlika huawei i samsung

Post od Sale_M »

Sve su to jako dobre kamere i tesko ces uociti preveliku razliku, mada bi trebalo da P30 i Mate 20 prave najbolje fotke u tom aspektu fotografisanja, tipa macro ili slikanje predmeta u zatvorenim prostorijama.
Huawei P30 aurora
Huawei P20 Pro twilight
Huawei P20 midnight blue

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Postovi: 9787
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Galaxy Note8
:: Nokia 8 Sirocco

Re: Razlika huawei i samsung

Post od Evindzer »

Milice, ako imaš para, onda gledaj samo najnovije modele, prošlogodišnje zanemari. Ako nemaš para, onda gledaj najjeftiniji. [emoji6]
Razlika između kamerâ Samsunga S10(+) i Huaveija P30 Pro je najuočljivija pri slikanju u skoro potpunom mraku. Slike pri jakom dnevnom svetlu su im prilično izjednačene i razlike su minimalne, a zaključak o tome koja je bolja svodi se na lične preferencije. Dakle, najbolje je da pogledaš oba telefona uživo i primerke slika sa oba, pa da sama doneseš sud o tome koji ti više odgovara za internet-prodaju. Ako su ti, pak, noćne slike u uslovima ekstremno slabog osvetljenja najbitnije, onda uzmi P30P, Samsung još uvek zaostaje na tom polju.
Pošto u svom okruženju nemam ta dva navedena modela, mogu iz ličnog, a posrednog iskustva da ti pišem samo o P20P, koji ima moja sestra, a uzela ga je odmah kad se pojavio:
1° osnovna zadnja kamera po vedrom danu i napolju zna da napravi stvarno lepe slike, upečatljivih (ali ne i prejakih) boja, dok u po danu u zatvorenom nekad omane, a nekad zadovolji;
2° o pomoćnoj zadnjoj kameri nemam sud jer mislim da je moja sestra nije uključila bukvalno nijednom;
3° prednja kamera je prilično loša za model sa ogromnom cenom (kakva je bila u momentu njegovog pojavljivanja), slike su žućkaste, mekanih silueta i bez dovoljno izražene strukture. Video snimci prednjom kamerom su, takođe, razočaravajući, promašenih boja, žute nijanse i previše umekšanih detalja.
Dakle: ako slikaš zadnjom kamerom po vedrom sunčanom danu (ili po noći u specijalnom modu za noćno slikanje), P20P će ti dati odlične slike, a u svakoj drugoj situaciji zna da omane isto često koliko i zadovolji. Ako imaš dovoljno novca, umesto njega gledaj P30P ili S10(+), vidi ih uživo, uporedi slike sa oba i donesi odluku.
[emoji846]

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Postovi: 1286
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Re: Razlika huawei i samsung

Post od rock9855 »

P30pro: Bolja kamera u LL, Zoom, Cena
S10+: Bolja prednja, bolji video.

U svim ostalom situacija a su kamere priblizne.
Ti odredi svoje prioritete, ali za tvoje potrebe i jedan i drugi Telefon odradice super posao

Odgovori