Ćerka bi da kupi jedan od ova dva telefona za mene sigurno nije, ja čekam RN8 pro da padne na 200 e. pa tek da se razmislim.

m@c|-|oR napisao:Deksi, moji su 19,5 i 17 pa ne traže i ne boluju od takvog prestiža.
Zavisi malo i od toga kako su u kući odgajani.
Ne može baš ulica toliko da utiče ako nema "podrške" u kući.
Jes' off, ali sam morao da reagujem.
Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
Moj sin ima 22 i oće da kupi Golf 4 ili Audi A3 naravno polovan(prva kola su mu, ja nisam nikad imao kola jer me apsolutno ne interesuje da ih imam), ali od svog novca. Dok ćerka ima 31i pre neki dan kupila/li( i zet je tu, jelte) BMW 318d, takođe polovan.Evindzer napisao:^
- Tata, tata, kad ćeš da kupiš Golfa 4?
- Kad izađe Golf 8, sine.
[emoji23][emoji23]
Odlično rečeno. Kad već su spomenuti automobili, dosta ljudi voli velika i napucana kola, a ja kada bih i uzimao auto to bi bila neka Korsica ili manja Toyota čisto da se nađe. No, opet kada izračunam koliko puta godišnje bi nam trebao, manje nas izađe taksi tokom cele godine nego jedna registracija i tehnički pregled tako da bi nama to bile bačene pare.pero0000 napisao:
Nisu sva deca, a ni roditelji isti, a takođe ni okruženje gde se živi
Da si živ i zdrav i želim ti da imaš puno dece i da pamtiš ove tvoje reči i da ih se prisetiš kada ti dete napuni 16 godina ne mora više.sugarcoated_ass napisao:
Da imam dete nosilo bi ono meni Šomi dok samo ne zaradi za nešto bolje, ali ko hoće neka i šestomesečnoj bebi kupi Galaxy Fold. [emoji1787]