Saveti & Predlozi (sta pazariti?)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Saveti & Predlozi (sta pazariti?)

Post od araphel »

Dakle ovako:doslo je vreme da zamenim svoju V3 necim drugim,i nemogu da se odlucim sta da pazarim.

U igri je Motorola e1000,Nokia 6630(mada mi se bash ne daje toliko para),Samsung d500(ona siva varijanta),i eventualno SE w800i(mada je ovde preskup!)

To su aparati koje mi nude na mrezi,ali mogu da nadjem i druge na divljaka.Neophodne karakteristike su:solidna kamera,bluetooth obavezan,pozeljan USB ulaz ali nemora,memorijska kartica,nemora biti symbian,naravno MP3 player solidnih mogucnosti,I podrazumeva se koriscenje MP3 fajlova kao zvono,dobar i solidno veliki ekran je obavezan!

Pa eto,dajte predlog,sta vi mislite.....ja zasad vucem na E1000....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa mislim da D500 tu otpada jer nema proshirivu memoriju onda...e sad ostala su ti josh 3 modela...Mislim necesh mnogo pogreshiti ako uzmesh e1000... 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

e 1000 me zanima jer mi pod nekim praznicnim uslovima (ovde je sad nova godina) nude 2 po ceni jednog i 100 minuta besplatnih video razgovora mesecno,a i super je fon!Znaci,nemorate se ogranicavati na ove modele koje sam napisao,to je samo ono sto mi nude na mrezia da valja,ako imate boljih predloga,dajte,pa da vidimo......budzet-do 400 eur,mada su ovde cene malo drugacije....
Poslednja izmena od araphel u Uto, 04. Okt 2005. 18:54, izmenjeno 1 put ukupno.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

slazem se sa dexterom.
ako imas mogucnosti uzmi 6630 (moj favorit medju nabrojanim telefonima) ali ni e1000 nije nista losiji telefon!!!!!

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Pa zastho da uzme 6630 kad je W800 daleko bolji i ima sve ono stho je on nabrojao! A i rekao je da ne mora da bude Symbian .... znachi mp3 , kamera ,ekran i ostalo .... najbolji je !

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

hmmmm...i ja sam se o tome razmisljao,ali on ovde kosta 89 sekela mesecno(oko 15 eur) puta 36 meseci=preko 500 eura,sto mi se bas i nedaje,pa makar i bilo uz telefonski racun i na 3 godine!Al da je odlican,to jeste!ajmo,ljudi,dajte i neki predlog van moje liste!Resio sam da do kraja oktobra menjam telefon,a jos uvek nemam pojma sta cu!mozda vi znate nesto sto ja neznam?! :wink:

Cyber
Banned

Post od Cyber »

Pa jel ti to mozesh da uzimash bilo shta ili samo ponudjeno ?!
A k750 ?! 6230i?!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

araphel, posle 3650 (ako sam te dobro razumela imaš i njega), odlično će ti leći 6630...iz ličnog iskustva preporučujem 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

pa razmisljam se ozbiljno i o 6630,pogotovo jer bih mogao da koristim i 3G usluge,videcu,neznam da li sam spreman da se opet vratim u te instaliraj-deinstaliraj vode.

Cyber,napiso sam tih par modela,jer to mi nude na mrezi,pod najboljim uslovima(citaj-nemora kes odmah nego uz telefonski racun na 36 meseci),ali spreman sam i da pazarim nesto drugo u "slobodnoj" prodaji,pa predlozite.

K750 dolazi u obzir,jer je skoro isti kao w800 a jos plus je crn(black is my color) ali 6230i ne

Cyber
Banned

Post od Cyber »

Pa ako se razmisljash izmedju k750 i 6630 ja sam na proshloj temi(bash takvo poredjene) da svoj glas za k750 a i opet cu da ponovim - bolji mp3,kamera,veca memorija u startu ... meni je to dovoljan razlog a i kazesh da te Symbiani ne zanimaju(
neznam da li sam spreman da se opet vratim u te instaliraj-deinstaliraj vode
)!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

tu si upravu!k750i me privlaci prilicno,on mi je i bio prvi izbor posle e1000,jer u toj varijanti prosto dobijam 2 telefona po ceni jednog!w800i sam razmisljao kao eventualnu zamenu za k750 jer bih w mogao da uzmem na rate,pa mi izadje lakse da podnesem,ali na kraju ispadne skuplje....

sad,kakav je k750i po pitanju zvuka?mislim one rupice za slusalicu mi deluju malo previsoko,to mi je jedina briga kod K/W!6630 mi se dopada,i mislim da je konza telefon,ali rekoh ako pazarim 3g fon,bolje da uzmem e 1000 pa da imam i video razgovore kad mi vec nude za dzabe!

a sta mislite o p910i?

deluje mi nekako malo dzombasto ali bas napunjeno!mada mislim da mu je kamera slaba!

Alice_in_Chains
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29

Post od Alice_in_Chains »

ma ako necjesh symbian, uzmi k750i, meni se mnogo svidjaju funkcije koje telefon ima, ali ja sam se nalozhio na symbian!! :roll: :oops: :wink:

e a ni ovaj e1000 nije losh!! svidja mi se i on! mozhda je chak i lepshi od SE...
this is my thruth, now tell me yours

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Naravno da moze i P910i,sjajan telefon a ni kamera mu nije losa sem sto je u maloj (VGA) rezoluciji ali ne da je masina... ja sam cak hteo da menjam sa bratom 6680 za njega ali on nece! :cry:
A ako ne zelis Symbian a bitna ti je dobra kamera,mp3,prosiriva memorija... pridruzicu se taboru za K750i,strasno dobar neSymbian telefon za solidnu cenu!
Pozdrav 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Vidim da ste se svi slozili oko toga da ne najbolji izbor K750i!Tako da mislim da cu vas poslusati.....Treba samo da vidim da li da mozda ipak uzmem w800i jer njega ipak lepo kupim na mrezi,s original pakovanjem i miran sam,dok K750i mogu da pazarim jedino na "divljaka" trenutno,posto se na mrezi zvanicno pojavljuje tek za jedno mesec dana,mozda 2.A ako mi bas dune da se zezam sa symbianom,tu se negde po kuci mota stara 3650,pa mogu malo da je cackam da me zelja prodje.....

Hvala vam na predlozima,mislim da necu pogresiti ako vas poslusam,sad je ostalo samo da se raspitam za koliko tacno izlazi K750i.

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Post od dugi »

Siguran sam kad uzes u ruku oba telefona da ces se odluciti za Motorolu E1000 :)
I ja sam bio u slicnoj situaciji i odluka je pala na E1000 i nisam se pokajao.

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

araphel napisao:pa razmisljam se ozbiljno i o 6630,pogotovo jer bih mogao da koristim i 3G usluge,videcu,neznam da li sam spreman da se opet vratim u te instaliraj-deinstaliraj vode.
Pa ti zvučiš kao da će te neko posle kupovine 6630 prisiljavati na ta stalna instaliranja/deinstaliranja... Nije to nikakva obaveza vlasnika nekog smartphonea, već više privilegija...
Sedneš za komp i ubaciš u fon sve što ti treba (personalizuješ ga do daske) i posle toga uživaš...
Kod "običnog" telefona malo toga može da se podesi po sopstvenom ukusu: šta si dobio - dobio si, i posle nema kukanja kada dosadi...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Dobro sad,manite vise,rekao je covek da ako se ikad ponovo zazeli Symbian-a uzece 3650 u ruke jer koliko vidim ogadio mu se Symbian a sad kad imam i ja Symbian fon donekle mi je jasno zasto,mnogo mora da se zrtvuje za opciju instaliranja nekih manje-vise potrebnih programa i uglavnom igrica a vise nisam toliko mali za igrice pa te razumem zasto sad opet hoces na NESymbian!
Pozdrav 8)

Alice_in_Chains
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29

Post od Alice_in_Chains »

pa nije symbian samo za igrice, on je za SVE!! :wink: ja sam uzeo pre mesec i vishe dana, i odushevljen sam! a najmanje igram igrice!!
this is my thruth, now tell me yours

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa ja na mom 6630 nemam igrice.Nisam uzeo symbian zbog igrica,ali zato imam programa i video clipova...Inace imam i dvadesetak tema.....
iPhone + CX300

Cyber
Banned

Post od Cyber »

Pa imam ja i programa i MNOGO video clipova i MNOOGO Tema i MNOOGO igra na NEsymbian-u ... nzn zashto su se toliko ljudi nalozili na symbian ?! Pa nikad ne bih menjao napr.k750 za 6630 .... ali stvar ukusa !

Odgovori