Samsung D500 vs. E730

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Gaucos_boy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 05. Okt 2005. 14:39
Kontakt:

Samsung D500 vs. E730

Post od Gaucos_boy »

Posto ovde ima izuzetnih poznavalaca mobilnih telefona,ako moze jedno misljenje oko ovog izbora?Hvala

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Opet se vracamo na staro,NE MOZESH porediti telefon koji nije izashao... :uhuh: Znachi D730 je bolji od D500 na papiru i to mozesh sam da zakljuchish al treba videti dal to potvrdjuje kad bude izashao,tako da za sada n e mozesh davati komentare i vrshiti ovakva uporedjivanja.... 8)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Dexter napisao:Opet se vracamo na staro,NE MOZESH porediti telefon koji nije izashao... :uhuh: Znachi D730 je bolji od D500 na papiru i to mozesh sam da zakljuchish al treba videti dal to potvrdjuje kad bude izashao,tako da za sada n e mozesh davati komentare i vrshiti ovakva uporedjivanja.... 8)
Dexter, pricas gluposti :uhuh: ....Oba telefona su odavno izasla..........
Gaucos_boy, nisam koristio ni jedan,tako da ti mogu reci samo putem specifikacija,a cini mi se da su telefoni skoro potruno isti,tako da bi trebao dizajn da presudi,a toje stvar ukusa i netreba ti moj savet
iPhone + CX300

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Presao se Dexter,nije lepo video da covek pita za E730 a izgleda da ce biti uglavnom stvar izgleda jer su skoro isti pa ako hoces radio ali i veci rizik (zbog flex kabla koji je na Samsungu pokazao koliko je pouzdan,sem ako nisu stavili nesto mnogo bolje nego na E700/710/715) ili slajder koji pomeni zesce izgleda a i imao sam ga ali mi se nije svideo zbog udubljene tastature,slabe baterije,loseg mp3 plejera i lake"grebljivosti" (a stvarno pazim telefone) tako da bi mozda E730 bio bolji izbor!
Pozdrav 8)

Gaucos_boy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od Gaucos_boy »

Nikada do sada nisam imao telefone na preklop,a cuo sam da je baterija bolja na D500,ali mi se estetski svidja E730.Hvala u svakom slucaju.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Moj predlog bi ti bio E730 zbog radija i bolje tastature a za bateriju te neko slagao jer ne poznajem nikog kome na D500 (a i na bilo kom drugom Samsung-u) traje duze od 2 dana,samo manje od toga ili do 2 dana!
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ja se izvinjavam :oops: Jeste Lomnica_city, nisam video u brzini,mislio sam da je rech o D730...
A Alien,ja nisam rekao nigde da D500 nije izashao... :uhuh: :chytry:
E sad ja imam D500 i tastatura je skroz ok,mislio sam da cemi smetati kad sam je video prvi put al pogreshio sam ochigledno...A baterija traje u zavisnosti koliko ga koristish,ja moju punim svako veche,al tachno je da D500 ima neshto jachu bateriju od 1000 mAh a E730 ima onu od 800 mAh...
A ako ti se svidja E730,uzmi ga,necesh pogreshiti,slichni su,detalji su u pitanju tako da uzmi koj ti se vishe svidja...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ima od 820 ili 850 mah ali opet kao sto rekoh ni kod jednog Samsung-a ona,ma koliko jaka,ne traje vise od 2 dana normalnog koriscenja!Kako li je onda meni ona od 700mah na K700 trajala 3 dana a od 1000 na D500 jedva 2 nije mi jasno!?
Dexter ja sam rekao da mu je zeznuta tastatura ne u smislu da ne valja po kvalitetu,sto se toga tice super je,ali ja sam 190cm visok i solidno krupnih ruku tako da mi je ona"ukopana"tastatura bila problem jer nisam mogao da radim sa dve ruke a sitnijim ljudima mozda nece biti tako!
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Znam,shvatio sam te ja Lomnica_city, nisam ni ja mislio na kvalitet,nego na tu skuchenost,al eto iznenadio sam se mislio sam da je mnogo manji taj prostor,al o5 ne kazem da ljudi sa debljim prstima nece imati problema oko kucanja... :wink: :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

D500 ima ochajnu bateriju... A tastatura je odlicna... I meni su krupne ruke pa nemam nikakvih problema... :roll:
A ta baterija od 1000 mah moze da se kupi posebno, samo ne znam dje kod nas. :lol:

Gaucos_boy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od Gaucos_boy »

Jel su kamere istog kvaliteta,odnosno mislim na rezoluciju u pikselima? Video sam da je objavljeno za D500 ali ne i za E730,pa ako neko zna neka odgovori :wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

kamera na E730 je mnogo bolja jer nema onih tackica,slika je cista pa cak i u mraku kad slikas nema onih "sumova" na fotografiji dok to nije slucaj sa D500...

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

da to je tacno, da nema sumova kada sa samsunga e730 slike prebacis na kompjuter, mada na telefonu deluju kao da ima verovatno zato sto telefon ima 262000 boja, a kompjuter, bolje receno ekran ne znam koliko miliona boja
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Odgovori