Samsung D500 vs. E730
- Gaucos_boy
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 05. Okt 2005. 14:39
- Kontakt:
Samsung D500 vs. E730
Posto ovde ima izuzetnih poznavalaca mobilnih telefona,ako moze jedno misljenje oko ovog izbora?Hvala
Dexter, pricas glupostiDexter napisao:Opet se vracamo na staro,NE MOZESH porediti telefon koji nije izashao...Znachi D730 je bolji od D500 na papiru i to mozesh sam da zakljuchish al treba videti dal to potvrdjuje kad bude izashao,tako da za sada n e mozesh davati komentare i vrshiti ovakva uporedjivanja....

Gaucos_boy, nisam koristio ni jedan,tako da ti mogu reci samo putem specifikacija,a cini mi se da su telefoni skoro potruno isti,tako da bi trebao dizajn da presudi,a toje stvar ukusa i netreba ti moj savet
iPhone + CX300
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Presao se Dexter,nije lepo video da covek pita za E730 a izgleda da ce biti uglavnom stvar izgleda jer su skoro isti pa ako hoces radio ali i veci rizik (zbog flex kabla koji je na Samsungu pokazao koliko je pouzdan,sem ako nisu stavili nesto mnogo bolje nego na E700/710/715) ili slajder koji pomeni zesce izgleda a i imao sam ga ali mi se nije svideo zbog udubljene tastature,slabe baterije,loseg mp3 plejera i lake"grebljivosti" (a stvarno pazim telefone) tako da bi mozda E730 bio bolji izbor!
Pozdrav
Pozdrav

- Gaucos_boy
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
- Lomnica_city
- Expert
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Ja se izvinjavam
Jeste Lomnica_city, nisam video u brzini,mislio sam da je rech o D730...
A Alien,ja nisam rekao nigde da D500 nije izashao...
E sad ja imam D500 i tastatura je skroz ok,mislio sam da cemi smetati kad sam je video prvi put al pogreshio sam ochigledno...A baterija traje u zavisnosti koliko ga koristish,ja moju punim svako veche,al tachno je da D500 ima neshto jachu bateriju od 1000 mAh a E730 ima onu od 800 mAh...
A ako ti se svidja E730,uzmi ga,necesh pogreshiti,slichni su,detalji su u pitanju tako da uzmi koj ti se vishe svidja...

A Alien,ja nisam rekao nigde da D500 nije izashao...

E sad ja imam D500 i tastatura je skroz ok,mislio sam da cemi smetati kad sam je video prvi put al pogreshio sam ochigledno...A baterija traje u zavisnosti koliko ga koristish,ja moju punim svako veche,al tachno je da D500 ima neshto jachu bateriju od 1000 mAh a E730 ima onu od 800 mAh...
A ako ti se svidja E730,uzmi ga,necesh pogreshiti,slichni su,detalji su u pitanju tako da uzmi koj ti se vishe svidja...
- Lomnica_city
- Expert
Ima od 820 ili 850 mah ali opet kao sto rekoh ni kod jednog Samsung-a ona,ma koliko jaka,ne traje vise od 2 dana normalnog koriscenja!Kako li je onda meni ona od 700mah na K700 trajala 3 dana a od 1000 na D500 jedva 2 nije mi jasno!?
Dexter ja sam rekao da mu je zeznuta tastatura ne u smislu da ne valja po kvalitetu,sto se toga tice super je,ali ja sam 190cm visok i solidno krupnih ruku tako da mi je ona"ukopana"tastatura bila problem jer nisam mogao da radim sa dve ruke a sitnijim ljudima mozda nece biti tako!
Pozdrav
Dexter ja sam rekao da mu je zeznuta tastatura ne u smislu da ne valja po kvalitetu,sto se toga tice super je,ali ja sam 190cm visok i solidno krupnih ruku tako da mi je ona"ukopana"tastatura bila problem jer nisam mogao da radim sa dve ruke a sitnijim ljudima mozda nece biti tako!
Pozdrav

- Gaucos_boy
- Slučajni prolaznik
- Kontakt: