d600 ili n70
d600 ili n70
hocu da menjam moju nokiu, malo me smorio symbian a d600 mi se svidja ali ipak nokia je nokia sta vi mislite 

- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
Da se ja ptam nebi se mnogo razmisljao uzeo bi nokiu, sve nove stvari na d600 su vise kao sminka, zamisli povezes ga sa tv-om, vau, sutra napravi neko simbyan program i i eto i nokia na tv-u, malo rekla kazala ali ocu da kazem da je symian prednost!! Jedino sto samsung snima mpg4 filmove mada neznam koliko je to bolje o filmova koje snima nokia?
Ewo ovako da sam ja na tvom mestu uzeo bih n70.....ipak symbian 8.1a(sasa-se hvala na ispravci lapsus
), i tako dalje....znas i sam kakav je n70...a d600 je samo sminka...ako ti je bitno d aizadjes negde i pokazes kako fensi fon imash i ako mozes d ase odreknesh symbiana ok onda d600....ono symb smori...ali malo kopnes na netu nadjes novi program koji te fascinira i onda se zalepish za to....Ako ti je bitan odlichan telefon sa svim tehnologija maogucim d ase nadju na trzistu onda n70..ako bash neces n70 sacekaj da cena d600 malo padne pa ga kupi...ovo je stvarno preterano za ne symbian telefon....A i veliki si ti
ono znas puno za mobove ne trebaj ti nashi saveti....samo dobro razmisi shta ti treba i eto
a sto ima ljudi koji se zalepe za neshto pa to pa to(i u ovom topicu)...Mislim da ce se sami preopznati
Pozdrav 

Poslednja izmena od Kuzman u Sre, 16. Nov 2005. 13:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Black Sabbath!!!
Evo ti idi na ovu adresu i videces kompletan test za N70 i onda odluci sta zelis da uradis!!!!
http://www.bench-market.com/modules.php ... e&sid=9416
http://www.bench-market.com/modules.php ... e&sid=9416
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Pa dobro ako im je to bila demo verzija,tamo je napisano da im je telefon na test dao ComTrade Computers valjda sa njima saradjuju. Takodje su od njih uzimali i neke druge uredjaje.
Ja sam stavio taj link jer sam tamo naleteo na detaljan pregled telefona pa ako nbnebojsu interesuje sta su oni sa telefonom radili i kakve su rez dobili neka pogleda!
Ja ne mogu da govorim o njihovoj ozbiljnosti i o njihovom pristupu rada ali eto ako sam uspeo da pomognem u donosenju nekih odluka drago mi je!!!
Pozdrav
Ja sam stavio taj link jer sam tamo naleteo na detaljan pregled telefona pa ako nbnebojsu interesuje sta su oni sa telefonom radili i kakve su rez dobili neka pogleda!
Ja ne mogu da govorim o njihovoj ozbiljnosti i o njihovom pristupu rada ali eto ako sam uspeo da pomognem u donosenju nekih odluka drago mi je!!!
Pozdrav
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
moracu da demantujem sam sebe jer sam gore nebojsi savetovao da uzme d600 a da prethodno nisam ni procackao nokiju n70.sad kad sam i to uradio mogu mu reci da je n70 u praksi lepsa od d600 (mada je to stvar ukusa)!! igrao sam se malo ovim tel i mogu ti reci da je tesko odluciti ali mislim da je jedina prednost d600 zvuk u kome je bolji a u svemu ostalom je bolja nokija.
- volim sony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01
kada sam procitao test D600 odusevio me je tel. ekran taman kako treba 320X240 @260k impresivno zar ne!? dizaj preteran memorije za izvoz... prednost N70 je OS sto i nije za zanemariti... neznam ni sam sta bi` pre uzeo -ocigledno da nisam od velike pomoci...
ali posto volim razne gluposti na telefonu mislim da bi` uzeo N70 mada nisam sasvim siguran
bojim se da se ne bih pokajao... mada kada bi uzeo D600 mozda bi` mi bilo krivo sto ne mogu instalirati u njega brdo programcica... teska odluka zar ne!?
menjao sam puno telefona i opet imam nokiu (a volim sony)
ali posto volim razne gluposti na telefonu mislim da bi` uzeo N70 mada nisam sasvim siguran
bojim se da se ne bih pokajao... mada kada bi uzeo D600 mozda bi` mi bilo krivo sto ne mogu instalirati u njega brdo programcica... teska odluka zar ne!?
menjao sam puno telefona i opet imam nokiu (a volim sony)

- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:

- djordje12yu
- Banned
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 16:40
Pa nece program da ti stvori TV izlaz.Drobnjak81 napisao:Da se ja ptam nebi se mnogo razmisljao uzeo bi nokiu, sve nove stvari na d600 su vise kao sminka, zamisli povezes ga sa tv-om, vau, sutra napravi neko simbyan program i i eto i nokia na tv-u, malo rekla kazala ali ocu da kazem da je symian prednost!! Jedino sto samsung snima mpg4 filmove mada neznam koliko je to bolje o filmova koje snima nokia?

nbnebojsa, ne znam sto da ti kazem... Ja sam tako uzeo D500 umjesto 6630 jer me bio smorio Symbian... I moglo bi se reci zazalio...

Ljudi, dolazim sa lice mesta gde sam imao u ruke d600, impresije su sledece:
Udje lik unutra kaze kupio sam NAJBOLJI MOBILNI NA SVETU, PLATIO SAM 900EVRA.
Ja: WTF?!!??!
I uzme on i izvadi D600...
Ja: sta mislite sta sam pomilsio (d600, 900 evra)... Whatever
Uzmem ja mobilni u ruke, pokrenem kameru i vidim EXTRA JE KAMERA, SVE POHVALE... (kada se snima monitor ili ekran na tv-u ne vidi se "refresh rate" pa moze da se snima program sa tv-a, konkretno lik je snimio neku fudbalsku utakmicu kada je neki igrac dao gol)... itd.
Znaci Kamera SABIJA, dalje tako cackam telefon i mogu reci da sam se smorio nakon 5 minuta. Sem kamere i browsovanje galerije (90mb interne + TF kartica koju nije imao a nece nikada ni da ima zato sto ne moze da je nadje u srbiji) telefon nemas sta da radish. Ustvari ima josh neke retardirane java igre koje se dobijaju sa telefonom... Plus sto se prevario i platio 900evra (video je prodavac da covek nema tri cuke sa telefonima a ima jako dugacak dzep pa ajde). Al dobro to za njega nije nista, covek spava u parama, da ne pricamo...
Isti je slucaj sa D500, ja sam video kao 1.3 mpix kamera, ovo ono... i isto tako sam se smorio za 5 minuta...
Znaci svima onima koji se dvoume izmedju D500,D600 ili neke symbian nokie, OBAVEZNO NOKIA !!! Znaci taj symbian ne moze da smori za 5 minuta, al nikako. Plus sto ima brdo software-a i svaki dan imas nesto NOVO
D500 i D600 su savrsen izbor onima koji imaju para al nisu u svom zivotu culi za nesto sto se zove "symbian" dok za one koji se razumeju u te stvari i mogu da biraju, symbian, OBAVEZNO...
Pozdrav
Udje lik unutra kaze kupio sam NAJBOLJI MOBILNI NA SVETU, PLATIO SAM 900EVRA.
Ja: WTF?!!??!
I uzme on i izvadi D600...
Ja: sta mislite sta sam pomilsio (d600, 900 evra)... Whatever
Uzmem ja mobilni u ruke, pokrenem kameru i vidim EXTRA JE KAMERA, SVE POHVALE... (kada se snima monitor ili ekran na tv-u ne vidi se "refresh rate" pa moze da se snima program sa tv-a, konkretno lik je snimio neku fudbalsku utakmicu kada je neki igrac dao gol)... itd.
Znaci Kamera SABIJA, dalje tako cackam telefon i mogu reci da sam se smorio nakon 5 minuta. Sem kamere i browsovanje galerije (90mb interne + TF kartica koju nije imao a nece nikada ni da ima zato sto ne moze da je nadje u srbiji) telefon nemas sta da radish. Ustvari ima josh neke retardirane java igre koje se dobijaju sa telefonom... Plus sto se prevario i platio 900evra (video je prodavac da covek nema tri cuke sa telefonima a ima jako dugacak dzep pa ajde). Al dobro to za njega nije nista, covek spava u parama, da ne pricamo...
Isti je slucaj sa D500, ja sam video kao 1.3 mpix kamera, ovo ono... i isto tako sam se smorio za 5 minuta...
Znaci svima onima koji se dvoume izmedju D500,D600 ili neke symbian nokie, OBAVEZNO NOKIA !!! Znaci taj symbian ne moze da smori za 5 minuta, al nikako. Plus sto ima brdo software-a i svaki dan imas nesto NOVO

D500 i D600 su savrsen izbor onima koji imaju para al nisu u svom zivotu culi za nesto sto se zove "symbian" dok za one koji se razumeju u te stvari i mogu da biraju, symbian, OBAVEZNO...
Pozdrav

- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
@drobnjak81: d600 sam drzao u ruke, kamera sabija, n70 nisam drzao u ruke. I hteo bih mi objasnish "Dario je bio bas uverljiv da je kamera na d600 super", hvala.
Poz
Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Naravno da je na w800/k750i bolja ima autofokus, skidao sam slike napravljene sa k750 i znam o cemu je rec. Dok sam pisao da kamera sabija mislio sam konkretno na video snimak (jer me je to odusevilo) a i slike nisu lose, ne mogu da se porede sa k750 ali su dosta dobre.
POz
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?