kupujem za koji dan nokia 6630, posto su u ns-u cene mobilnih nenormalne, konkretno za ovaj model je usteda 40e,ici cu u bgd da ga uzmem...
zanima me :
1. na cega da obratim paznju prilikom kupovine (nikad nisam uzimao symbian fon)
2. da li je vazno sa koje je mreze i jeli bolje da uopste nije skinut sa nijedne mreze
3. i kako da ga testiram na brzaka radi provere
ako mi je nesto promaklo u pitanju, navedite...
(puno bi mi pomoglo posto zivim u ns da se ne cimam zbog neke gluposti u bgd)
Thanks!!!
Savet u vezi kupovine 6630
1. Gledaj da dobiješ sve što te sleduje uz njega (dodatna oprema)... Ovo važi za bilo koji fon, ne samo Symbian..
2. Najbolje je da nije skinut ni sa jedne mreže (teško ćeš naći - skupo!), ali prema iskustvima ljudi sa ovog foruma TIM-ove 6630 su se dobro pokazale...
3. Na brzaka teško, jedino pazi da ti ne utrape korišćen telefon. Uostalom, imaš garantni rok pa možeš da se žališ i reklamiraš (sve mane - ako postoje - pokazaće se u prvih mesec dana, pa i manje)...
2. Najbolje je da nije skinut ni sa jedne mreže (teško ćeš naći - skupo!), ali prema iskustvima ljudi sa ovog foruma TIM-ove 6630 su se dobro pokazale...
3. Na brzaka teško, jedino pazi da ti ne utrape korišćen telefon. Uostalom, imaš garantni rok pa možeš da se žališ i reklamiraš (sve mane - ako postoje - pokazaće se u prvih mesec dana, pa i manje)...
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Boris Bila
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Boris Bila,mislim da je normalno to sto pise kod tebe,to nije vreme koriscenja aparata jer se ono oznacava u formatu 00:00.Po kupovini mobilnog telefona neko vreme se pokaze takav format a zatim pocne normalno odbrojavanje.Inace to nije pouzdan nacin da se otkrije pakovan telefon vec obrati paznju na ono sto je vec napisao Sasa NS.