Savet u vezi kupovine 6630

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dziggy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Sep 2005. 20:27

Savet u vezi kupovine 6630

Post od dziggy »

kupujem za koji dan nokia 6630, posto su u ns-u cene mobilnih nenormalne, konkretno za ovaj model je usteda 40e,ici cu u bgd da ga uzmem...
zanima me :
1. na cega da obratim paznju prilikom kupovine (nikad nisam uzimao symbian fon)
2. da li je vazno sa koje je mreze i jeli bolje da uopste nije skinut sa nijedne mreze
3. i kako da ga testiram na brzaka radi provere

ako mi je nesto promaklo u pitanju, navedite...

(puno bi mi pomoglo posto zivim u ns da se ne cimam zbog neke gluposti u bgd)
Thanks!!!

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

1. Gledaj da dobiješ sve što te sleduje uz njega (dodatna oprema)... Ovo važi za bilo koji fon, ne samo Symbian..
2. Najbolje je da nije skinut ni sa jedne mreže (teško ćeš naći - skupo!), ali prema iskustvima ljudi sa ovog foruma TIM-ove 6630 su se dobro pokazale...
3. Na brzaka teško, jedino pazi da ti ne utrape korišćen telefon. Uostalom, imaš garantni rok pa možeš da se žališ i reklamiraš (sve mane - ako postoje - pokazaće se u prvih mesec dana, pa i manje)...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Zaboravio sam da ti kazem na benchmark forumu da pogledas da nije slucajno polovan pa samo zamenjena maska a to proveravas sifrom *#92702689#
Slobodno skini i masku pa pogledaj jel telefon deluje novo jer i polovan a flesovan na lifetimer-u pokazuje 00:00h razgovora.
Pozdrav 8)

Boris Bila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00

Post od Boris Bila »

Sta je taj benchmark forum??? Ja kada ukucam ovaj kod meni pokaze 000001:02 zanima me sta to znaci? Posto nema nikakve logike... Ako pokazuje lifetimer onda di trebalo da pokazuje (u mom slucaju) oko 380 sati? Bas nije logicno....

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Isto ovakvo pitanje stoji i na benchmark forumu pa sam pretpostavio da si u putanju ti jer je bas prekopirano pitanje odande a na tvom life timeru pise 1h i 02 minuta razgovora (ako je to ta 6630 koju si kupio znaci da je vec koriscena) jer nisam jos video lifetimer koji broji sekunde!
Pozdrav 8)

dziggy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Sep 2005. 20:27

Post od dziggy »

@Lomnica_city
svaka cast, puno ti hvala na odgovorima i na benchmarku i ovde,zbog ljudi kao sto si ti forumi imaju smisla... pozz

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Hvala,hvala! :oops: :oops: Eto lepog dokaza"nekima"da su moji postovi ipak korisni nekome! :roll: 8)
Pozdrav i uzivaj u telefonu! 8)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Boris Bila,mislim da je normalno to sto pise kod tebe,to nije vreme koriscenja aparata jer se ono oznacava u formatu 00:00.Po kupovini mobilnog telefona neko vreme se pokaze takav format a zatim pocne normalno odbrojavanje.Inace to nije pouzdan nacin da se otkrije pakovan telefon vec obrati paznju na ono sto je vec napisao Sasa NS.

Odgovori