Da li me može netko savjetovati koji mob da odaberem. Cujem dobre kritike i za jedan i za drugi pa me zanima koji da kupim? Moram naglasiti da mi kamera i memorija nisu važni!
posto ti bitne razlike ova dva telefona nisu vazne onda moras sam da presudis i uzmes telefon po svom ukusu i sam se odlucis...ja svakako glasam za SE K750i jer mi je sam SE kvalitetniji od Samsunga...
Dacu podrsku SE iako je vec mnogo puta uporedjivan sa ostalim modelima.Neces pogresiti ni ako uzmes Samsung,imao sam prilike da se igram malo s njim,ali SE ima bolje funkcije,po meni.
Pozz
samsung je po meni mnogo lepsi-ako ti je izgled bitan. ako nije mislim da ne treba da razmisljas nego uzmi SE. ustvari u svakom slucaju uzmi se. izgled brzo smori tako da ti ostaje jedino ono sto prikazuje ekran- e pa ekran SE ce ti mnogo vise "prikazati" u svakom pogledu-od funkcija do izgleda (posto samsung nema teme koje znaju da "osveze" telefon kad te malo smori).
Nisu teme jedino vazno,uz D500 treba da kupis jos 2 baterije da bi imao onu autonomiju kao K750,memorijska kartica je tek ogromna prednost a ni bolja kamera i radio nisu za bacanje,zato SE K750 i uzivaj!
Pozdrav
Memorija i kamera ti nisu vazni ? Zasto bi onda bacao pare na k750i. Sa obzirom da ti kamera i memorija nisu vazni d500 ti je bolji izbor zbog cene ali je telefon svakako inferiorniji od k750i. Nego u tvom slucaju ja ti bolje preprocujem k700i koji ima samo manju memoriju i 0.3mpix kameru nego d500 ali je dosta jeftiniji i ostace ti dosta para u dzepu.
Ti razmisli nego ako bash kupujesh telefon uzmi nesto od (k700 ili k750) u zavisnosti koliko para imas...
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Ja mislim da se svakako treba opredeliti za K750i, cak i ako ti nije bitna memorija i kamera, Sony Ericsson je konza u odnosu na Samsung....(kad su u pitanju telefoni)
a zashto ja imam utisak da je ovakva tema vec bila? al ajde jovo nanovo...ja bih pre uzela samsung,zbog dizajna, ali sve zavisi od toga shta tebi zapravo treba...
Ne znam zasto ovde svi pominju funkcije kada ima osoba koji to ne koriste i ne treba im.Ako kupac ne mari za memorisku i kameru,mora sam odluciti sta vise voli na osnovu izgleda.Mi smo cesto na sajtovima o mobilnim telefonima i volimo sto naprednije i bogate funkcijama telefone,sto nije slucaj sa drugim korisnicima mobilnih telefona.Pomalo radim prodaju mobilnih telefona i sve vise kupaca zahteva sto lepsi i manji telefon(uglavnom samsung) i nista ne pomaze moje ubedjivanje da su to prosecni telefoni teski za povezivanje,nedovrseni(x-460,e-330,x-640).Moramo priznati da su Samsung telefoni stvarno vrlo lepi i njihov izgled privlaci veliki broj kupaca.SE je mnogo bolji a Samsung mnogo lepsi,pa Dario odluci sta ti je bitnije.
Pa mislim da bi najbolji izbor ovdje bio 6630 , najbolji ekran , najbolji mono zvucnik , najbolja 1.23 mpix kamera, najbolja.... ma neka Nokijevci nastave sa pohvalama
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.