D500 ili K750

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dario 13
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 17:50

D500 ili K750

Post od Dario 13 »

Da li me može netko savjetovati koji mob da odaberem. Cujem dobre kritike i za jedan i za drugi pa me zanima koji da kupim? Moram naglasiti da mi kamera i memorija nisu važni! :?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

posto ti bitne razlike ova dva telefona nisu vazne onda moras sam da presudis i uzmes telefon po svom ukusu i sam se odlucis...ja svakako glasam za SE K750i jer mi je sam SE kvalitetniji od Samsunga... 8) 8) 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Dacu podrsku SE iako je vec mnogo puta uporedjivan sa ostalim modelima.Neces pogresiti ni ako uzmes Samsung,imao sam prilike da se igram malo s njim,ali SE ima bolje funkcije,po meni.
Pozz :wink: :wink:

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

samsung je po meni mnogo lepsi-ako ti je izgled bitan. ako nije mislim da ne treba da razmisljas nego uzmi SE. ustvari u svakom slucaju uzmi se. izgled brzo smori tako da ti ostaje jedino ono sto prikazuje ekran- e pa ekran SE ce ti mnogo vise "prikazati" u svakom pogledu-od funkcija do izgleda (posto samsung nema teme koje znaju da "osveze" telefon kad te malo smori).

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nisu teme jedino vazno,uz D500 treba da kupis jos 2 baterije da bi imao onu autonomiju kao K750,memorijska kartica je tek ogromna prednost a ni bolja kamera i radio nisu za bacanje,zato SE K750 i uzivaj!
Pozdrav 8)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

k750i definitivno.Jednostavno najbolji,svaki telefon koji je izasao ste uporedjivali sa ovim,sve zive nokie samsunge i ostale sto je dovoljan razlog.
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Memorija i kamera ti nisu vazni ? Zasto bi onda bacao pare na k750i. Sa obzirom da ti kamera i memorija nisu vazni d500 ti je bolji izbor zbog cene ali je telefon svakako inferiorniji od k750i. Nego u tvom slucaju ja ti bolje preprocujem k700i koji ima samo manju memoriju i 0.3mpix kameru nego d500 ali je dosta jeftiniji i ostace ti dosta para u dzepu.

Ti razmisli nego ako bash kupujesh telefon uzmi nesto od (k700 ili k750) u zavisnosti koliko para imas...

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ukoliko ti kamera i memorija nisu vazni najbolje ti je uzmi neku motorolu v525 , v600 , ili se k700, a mogao bi u obzir uzeti i nokiu 6230 :D

$h@de
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 20:43

Post od $h@de »

SE K750 neces se pokajati. Ako ti nekad zatreba memorija neces se cimati za noviji mob. Vise se isplati SE, duze ce da ti traje[po funkcijama] 8)
.:Mess with the best, die like the rest:.

Savo junior
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 20:18
Kontakt:

Post od Savo junior »

Ja mislim da se svakako treba opredeliti za K750i, cak i ako ti nije bitna memorija i kamera, Sony Ericsson je konza u odnosu na Samsung....(kad su u pitanju telefoni) 8)
MICHAEL JORDAN #23

YetZa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 16:10

Post od YetZa »

a zashto ja imam utisak da je ovakva tema vec bila? :? al ajde jovo nanovo...ja bih pre uzela samsung,zbog dizajna, ali sve zavisi od toga shta tebi zapravo treba... :wink:

poz!
Just YetZa

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Ne znam zasto ovde svi pominju funkcije kada ima osoba koji to ne koriste i ne treba im.Ako kupac ne mari za memorisku i kameru,mora sam odluciti sta vise voli na osnovu izgleda.Mi smo cesto na sajtovima o mobilnim telefonima i volimo sto naprednije i bogate funkcijama telefone,sto nije slucaj sa drugim korisnicima mobilnih telefona.Pomalo radim prodaju mobilnih telefona i sve vise kupaca zahteva sto lepsi i manji telefon(uglavnom samsung) i nista ne pomaze moje ubedjivanje da su to prosecni telefoni teski za povezivanje,nedovrseni(x-460,e-330,x-640).Moramo priznati da su Samsung telefoni stvarno vrlo lepi i njihov izgled privlaci veliki broj kupaca.SE je mnogo bolji a Samsung mnogo lepsi,pa Dario odluci sta ti je bitnije.

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Post od dugi »

Pa mislim da bi najbolji izbor ovdje bio 6630 :D , najbolji ekran :D , najbolji mono zvucnik :lol: , najbolja 1.23 mpix kamera, najbolja.... ma neka Nokijevci nastave sa pohvalama :D

Odgovori