SE K750 ili Samsung D600
SE K750 ili Samsung D600
Dvoumim se izmedju ova dva telefona i nikako se nemogu odluciti ma da sam tu vidio usporedbe k 750 i D500, ali mene zanima K750 ili D600, bitna mi je i kamera i memorija
A sad ste vi na redu
A sad ste vi na redu
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ako ti je bitnija veca (ali i dalje bedno mala) rezolucija video klipa onda je D600 za tebe,mozda je i stereo zvucnik ipak neka prednost (ali opet telefon je to,dal se uopste primeti razlika) sto se ostalog tice meni je bolji K750 (slike,memorijska kartica u paketu,softver koji je i bolji i mozes sam da upgrade-ujes...) pa ce ipak od tebe zavisiti i tvojih potreba!?
Pozdrav
Pozdrav

d600 nije losh,ali po mom ukusu je nekako previshe nashminkan telefon,a i treba napomenuti da d600 ima kao veeeeliku prednost TV izlaz!
Mis'im shta reci,po mom mishljkenju je k750i bolji,kako shto rekoh,sve zavisi od ukusa,ako si bash u velikoj dilemi,ja ti predlazem da uzmesh k750i 

Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
- Lomnica_city
- Expert
k750i, bez rasmisljanja. Kupi k750i i ne razmisljaj. Ima najmanje 10 razloga zasto k750i a ne d600.
POz
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
licno imam K750i i mogu ti reci (a rekao sam vec 100 puta verovatno) da je kamera stvarno najbolja od svih koje sam koristio...blic,nocni mod,rezolucija pa i ekran su stvarno najbolji...telefon je mali,lepo lezi u ruci nista se ne klima,MP3 je odlican,slusalice takodje...samsung ima taj video ali kao sto je neko rekao i kao takav ti je bedan i ne znam koliko ces ga koristiti...kupi digitalac i to je to... 

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
pazi sad...samsung je stvarno lepsi telefon sa velikim i dobrim ekranom,slajder mehanizam koji je ujedno i u modi trenutno (ako te to zanima),dok je SE K750i stvarno telefon sa brojnim funkcijama,najboljom kamerom do sad (do 2mpx)...i da se ne ponavljam,ako ti treba telefon zbog kamere i muzike,dobrog signala-uzmi SE K750i sa druge strane samsung vise "modni" telefon mada nije ni los...(ko me je razumeo-shvatice
)...pozz 

Tanja napisao:odluchio si se za pravu stvar!Pa i k750i je sladak telefonchic
Shta da ti kazem,nek' te dugo sluzi
![]()
Nebi samo volio da me sluzi kao K700

- Lomnica_city
- Expert
Kupio SE K700,koristio 9 meseci (REKORD,sto se mene tice) prodao ga u perfektnom stanju,da mu nisam rekao da je polovan,nebi verovao!Posle kupio D500,koristio 2 meseca (jedva izdrzao i toliko),baterija ceo jedan dan,svaka ogrebotinica se vidi,softver sr...e neopevano bez ikakvih normalnih opcija... ODLICNA reklama za Samsung,bas si se zezno sto se nisi odlucio za njega onako faaaancy!

Pozdrav

Pozdrav