Nokia 6600 vs Motorola E1000
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41
Nokia 6600 vs Motorola E1000
trenutno posedujem nokiju 6600,razmisljam o njenoj prodaji,i kupovini motorole E1000,koja sada kosta 190e,pa me interesuje isplati li se to,kolika je ta motorola,jeli puno veca od nokije 6600,motoroline dimenzije,njena tezina,fukcije i ekran izgledaju vrh,kako lezi u ruci,i da li moze da podrzi MMC kartice,ili podrzava samo microSD?to me zanima jer imam 256 mb MMC od nokije,pa ne bih da mi propadne,hocu li se pokajati ako uzmem tu motorolu?
ne moze da skodi!
ne znam sta da ti kazem
ako ti je potreban symbian ja bih ti savjetovao da uzmes neku polovnu 6630,a ako ti je smorio symbian e1000 jeza tebe za sada najbolji izbor.
i samo jos jedna napomena:e1000 nema nista novo u odnosu na ostale modele v-serije samo sto mu je dodat 3g.
nadam se da sam ti donekle pomogao.izbor je na tebi

ako ti je potreban symbian ja bih ti savjetovao da uzmes neku polovnu 6630,a ako ti je smorio symbian e1000 jeza tebe za sada najbolji izbor.
i samo jos jedna napomena:e1000 nema nista novo u odnosu na ostale modele v-serije samo sto mu je dodat 3g.
nadam se da sam ti donekle pomogao.izbor je na tebi
The Bloody Alboz
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
pomogao si mi,u pravu si,symbian me i jeste smorio,samo mi nisi odgovorio na ostala pitanja sto se tiche motorole,mozda ne znas,to treba da mi kaze neko ko ima motorolu e1000,a i ne bih nesto polovne telefone,uzeo bih tu motorolu E1000 u beogradu novu za 190,ako vec odlucim,moram da cujem i ostale komentare
ne moze da skodi!
Uzmi bolje e398, to je u sustini isti telefon manjih dimenzija sa 0.3mpix kamerom i bez 3G (verujem da ti 3g nije potreban jer josh nema kod nas a kada ce da stigne i kada cujesh cenu za Video Call sigurno ga necesh koristiti).
Poz
Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
evo na ovom linku imas kompletan test motorole e1000 i tu mozes naci sve sto te interesuje u vezi nje.
http://www.mobile-review.com/review/mot ... 0-en.shtml

http://www.mobile-review.com/review/mot ... 0-en.shtml

- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
mozda zbog toga sto je tezak 140gr , sto izgleda debelo i sto sam cuo , da loshe lezhi u ruci.
ukoliko ti je potrebna dobra kamera i dobar displej , ali ne i mnogo memorije , jer nema mogucnost prosirivanja memorije , onda pogledaj i panasonikove serije VS , MX , SA , koji imaju kamere po 1,3 i 2 mp i displeje rezolucije 240 x 320 , sa chak 16,7 mil. boja.
ne znam da li ce se ko sloziti samnom , ali ja mislim da su to dobri telefoni , mogao bih ti preporuciti i neke SE i LG telefone koji takodje imaju dobre kamere , a i displeje , a i nisu mnogo skupi , a pruzaju skoro sve sto i motorola , osim mozda malo veceg displeja
ukoliko zelish pogledati ove panasonikove modele imas ih na linku
http://www.gsmarena.com/panasonic-phones-6.php
ukoliko ti je potrebna dobra kamera i dobar displej , ali ne i mnogo memorije , jer nema mogucnost prosirivanja memorije , onda pogledaj i panasonikove serije VS , MX , SA , koji imaju kamere po 1,3 i 2 mp i displeje rezolucije 240 x 320 , sa chak 16,7 mil. boja.
ne znam da li ce se ko sloziti samnom , ali ja mislim da su to dobri telefoni , mogao bih ti preporuciti i neke SE i LG telefone koji takodje imaju dobre kamere , a i displeje , a i nisu mnogo skupi , a pruzaju skoro sve sto i motorola , osim mozda malo veceg displeja

ukoliko zelish pogledati ove panasonikove modele imas ih na linku
http://www.gsmarena.com/panasonic-phones-6.php
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
Ovaj link ispod ce ti sigurno pomoci.
viewtopic.php?t=2478
Inace tel je vrh, imao sam ga i znam kakav je, podrzava kartice do 512MB i btw. dobro lezi u ruci.
Jednom prilikom sam bas poredio ekrane 6600 i E1000, upalio kamere na oba telefona i uporedjivao. E1000 je rasturio 6600 po kvalitetu ekrana i kamere, a zvuk je neuporedivo bolji. Sve u svemu neces se zeznuti ako ga kupis.
viewtopic.php?t=2478
Inace tel je vrh, imao sam ga i znam kakav je, podrzava kartice do 512MB i btw. dobro lezi u ruci.

Jednom prilikom sam bas poredio ekrane 6600 i E1000, upalio kamere na oba telefona i uporedjivao. E1000 je rasturio 6600 po kvalitetu ekrana i kamere, a zvuk je neuporedivo bolji. Sve u svemu neces se zeznuti ako ga kupis.
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
pa ovo mi je najvise pomoglo do sada,skoro da sam odlucio da ga kupim,kako mu samo nahvalise ekran i mp3 pleyer,xvala dugi,jedino sto me koci je to,sto sam cuo da je malo veci,a boli tebe uvo ti imas 2 metra,a ja 1 85,valjda ni meni nece biti problem velicina mobilnog,eto iznenadilo me i to sto je tamo neko reko da E1000 ne dolazi ni sa jednom memorijskom karticom,a meni ce kartica trebati,samo mi reci primjecuje li se da je tel masu tezak ko sto pricaju?koliko je od prilike tezi i veci u ruci od 6600?nekada mi se desavalo da sam drzao u ruci neke telefone koji su imali vece tezine,ali se to nije primjecivalo,jer je tezina nekim cudom bila ravnomjerno rasporedjena pa telefon nije ,,djelovao,, toliko tesko i glomazno.
ne moze da skodi!
Kad vec imas na raspolaganju 200evra, dodaj josh malo i uzmi 6630. Ima veliki ekran, najbolju 1.3mpix kameru, dobar stereo zvuk preko slusalica, prosirivu memoriju i symbian je telefon jedino sto ima losh zvucnik. Ja sam ga imao i mogu ti reci da je bash dobar telefon. Za te pare nema boljeg izbora, definitivno.
Poz
Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
snoop dobar si lik nema sta
zalepio si se za e1000 i losi komentari ti ne prijaju vezani za taj fon...sto si i postavio temu ako si vec unapred znao sta ces uzeti....znaci ovako: drug mi ima taj fontel i nezna kako da ga se otarasi....za god.dana je promenio 2 baterije 3 puta u servisu(signal zeza,resetovanje fona tj. vadjenje baterije vise puta na dan,kamera tj. fotke uzas imaju jaaaako puno suma kao i palica koja nece uvek da slusa itd.)..mozda ces biti vise srece a tezina i velicina igra ulogu ako si sitan lik a ako ne onda je potpuno ok... uzmi 6630 i ima da pevas 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Hoce li biti barem jedno poredjenje u koje se nece ubaciti 6630
. Covjek je rekao da nece symbian a vi po starom, zaista vas ne razumijem
Ima hiljadu teme gdje se ljudi dvoume izmedju npr. SE K700 i Motorole V525 ili Siemensa S65 i Sharpa GX25 i vecina mu savjetuje 6630
Jeli ga moraju svi imati, ne moraju!!
Za SnoopDoggyDogg:
E1000 jako lijepo lezi u ruci i izgleda puno manje nego 6600 a pogotovo izgleda manje od "kruske" 6630. Za razliku od Nokia E1000 je "utegnuta" i ne skripi. Ima jak i dobar zvucnik, na skali 1-7 drzao sam ga na jacini 5, jedino kad sam u extremno bucnom okruzenju pojacam na 6 i cujem super. Ekran kvalitetom"jede" ekran ovih Nokia, a zvuk pogotovo to moras cuti. Najbolje ti je da nedjes nekoga ko je prodaje preko oglasa, pa odes kao potencijalni kupac i malo je procackas i uvjerices se u ovo sto pricam.
btw. "moja" E1000 je trenutno kod mog brata i radi bez greske a skinuta je sa mreze TRE. Mozda Vodafonove imaju problema, to ne znam. Sto se tice 6630 otidji na podforum Nokia i vidi kako ljudi imaju problema i pevaju sa 6630

Ima hiljadu teme gdje se ljudi dvoume izmedju npr. SE K700 i Motorole V525 ili Siemensa S65 i Sharpa GX25 i vecina mu savjetuje 6630

Za SnoopDoggyDogg:
E1000 jako lijepo lezi u ruci i izgleda puno manje nego 6600 a pogotovo izgleda manje od "kruske" 6630. Za razliku od Nokia E1000 je "utegnuta" i ne skripi. Ima jak i dobar zvucnik, na skali 1-7 drzao sam ga na jacini 5, jedino kad sam u extremno bucnom okruzenju pojacam na 6 i cujem super. Ekran kvalitetom"jede" ekran ovih Nokia, a zvuk pogotovo to moras cuti. Najbolje ti je da nedjes nekoga ko je prodaje preko oglasa, pa odes kao potencijalni kupac i malo je procackas i uvjerices se u ovo sto pricam.
btw. "moja" E1000 je trenutno kod mog brata i radi bez greske a skinuta je sa mreze TRE. Mozda Vodafonove imaju problema, to ne znam. Sto se tice 6630 otidji na podforum Nokia i vidi kako ljudi imaju problema i pevaju sa 6630

Evo par slika od E1000 koje su mi ostale u kompu. Auto nije moj naravno

Slikano je oko 9 sati uvece tako da nisu bas ispale dobre slike, ali kad je sunce i bolja svjetlost slike budu puno bolje.
Inace slike su u sredini jako ostre a kad se gleda prema rubovima dobivaju malo suma, isto kao Nokia 6630. To se vidi na boljim slikama dok ovdje nije toliko primjetno.

Slikano je oko 9 sati uvece tako da nisu bas ispale dobre slike, ali kad je sunce i bolja svjetlost slike budu puno bolje.
Inace slike su u sredini jako ostre a kad se gleda prema rubovima dobivaju malo suma, isto kao Nokia 6630. To se vidi na boljim slikama dok ovdje nije toliko primjetno.
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
za fain2daniel:temu sam otvorio jer nisam bio siguran hocu li uzimati taj tel,tj hocu li promjeniti nokia6600 i kupiti E1000,ne znam prijaju li mi losi komentari,ali volim da cujem i strane koje su i za i protiv,a znam da mob nije savrsen,tako da savrsenstvo i ne ocekujem. za dugi:hvala ti na trudu,odlucio sam da ipak uzmem E1000,sacekacu prvu priliku da cale podje za bg da ga uzme,posto sam iz CG a ovde nema puno telefona na raspolaganju kao u BG,necu moci da nadjem nikog ko ga prodaje polovno jer ga ovde skoro niko i nema,a vjerujem ti na rijec ne bi imao razloga da me lazes za ovo,video sam da ga ima radnja u beogradu Logich shop ili tako nesto,pa cu ga tu uzeti,nadam se da nece biti problema sa time sto je skidan sa mreze i ostalo....
ne moze da skodi!
Nebi trebao imati problema s tim sto je skidan sa mreze. Meni bi jedino smetao Vodafonov softver i one ruzne ikonice, ali o ukusima se ne raspravlja
Neka ti cale pokusa naci da je sa mreze TRE, tu je originalni motorolin softver sa podesenim MMS i GPRS parametrima za TRE, a to nije problem promjeniti.

Neka ti cale pokusa naci da je sa mreze TRE, tu je originalni motorolin softver sa podesenim MMS i GPRS parametrima za TRE, a to nije problem promjeniti.