Jeftini mobilni koji imaju vise od 0.3 megapiksela?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nebooo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 14. Feb 2006. 01:32

Jeftini mobilni koji imaju vise od 0.3 megapiksela?

Post od nebooo »

Zapoceo sam ovu temu jer takva opcija nema u pretrazivacu :smutny:
Napisite naj jeftinije mobilne, za koje znate, a da imaju vise od 0.3 megapiksela.
Evo npr. ovaj:

-Siemens S65
Carpe Diem

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

siemens s65
siemens m75
motorola e1000
motorola mpx220
panasonic vs3
samsung e720
sharp tm200 ( ovaj ima najvecu rezoluciju kamere , od 2mpx)
siemens sf65
se k600i
se k608i
se v600i
motorola v635

cijene navedenih su do 200e

nebooo
Novajlija
Novajlija

Post od nebooo »

Dali bi mogao neko da napishe koji od ovih telefona, navedenih od DEL BOY-a, je naj jeftiniji???? :?
Carpe Diem

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

sony ericsson v600i i siemens s65 su ti mislim ovdje najjeftiniji , ukoliko se budes dvoumio izmedju ova dva telefona , ja ti preporucujem v600i , jer kazu da su na s65 slike veoma loshe , dok su na v600i mnogo bolje naspram s65 , sve u svemu v600i po meni je mnogo bolji , osim toga sto s memorija na v600i ne moze prosiriti , dok na s65 moze
v600i 8) :wink: :) :D :lol:

nebooo
Novajlija
Novajlija

Post od nebooo »

E hvala vam na savetima, bash mi se svideo ovaj v600i :) iako ni ovaj c65 sigurno nije losh toliko, bash se dvoumim. :wacko:
Carpe Diem

nebooo
Novajlija
Novajlija

Post od nebooo »

Dali kompletan test od K600i vazi i za V600i ? Dali su onako ko F500 i K500, skoro isti?? :chytry:
Carpe Diem

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

V600 je Vodafone verzija sa njihovim softverom,razlike su minimalne,sto znaci da su skoro potpuno isti :wink:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

nebooo napisao:E hvala vam na savetima, bash mi se svideo ovaj v600i :) iako ni ovaj c65 sigurno nije losh toliko, bash se dvoumim. :wacko:
ukolko zelish bolju kameru , onda bolje uzmi v600i , jer mu slike mnogo bolje izgledaju , i na s65 su slike nekako tamne , iako s65 ima proshirivu memoriju , v600i ne.
v600i ima bolji displej , bolju polifoniju (mada svi stavljaju mp3 kao melodiju) , ima bt v2.0 , dok s65 ima v1.2 , ima umts i drugu kameru (mada je to skoro pa neupotrebljivo) , sve u svemu v600i je bolji 8) ;) :) :D :lol:

nebooo
Novajlija
Novajlija

Post od nebooo »

Hval na savetu za V600i. Samo da znash da sam se na kraju odluchio za V600i, bash je dobar fon. poz :D
Carpe Diem

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

specifikacije su mu super! kamera 1.23, pomocjna 0.3, blic, zoom , video zapis, 262.144 boja, i ok izgleda... samo ne znam kolika mu je memorija...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

nebooo napisao:Hval na savetu za V600i. Samo da znash da sam se na kraju odluchio za V600i, bash je dobar fon. poz :D
dobar je to telefon ,drago mi je da smo ti pomogli , javi kakav je telefon kada ga uzmes. 8) ;) :) :D :lol:

nebooo
Novajlija
Novajlija

Post od nebooo »

Uzeo sam V600i :D ,za 170 Evra. Bash je ono strava!!! Sta rechi, hvala vam josh jednom. Da me niste posavetovali ja bih verovatno uzeo neshto sto ima 0.3 Megapiksela, a samo malo jeftinije.

A V600i nema prigovora, super fotke , super display, mnogo lepsi u ruci nego na slikama, radio, itd...

E jedno pitanje: Dali stvarno trebam formirati bateriju onako po 12 sati? Jer u User Manualu nista ne pishe o takvim stvarima.
Carpe Diem

nebooo
Novajlija
Novajlija

Post od nebooo »

Kako mogu da koristim USB kabal? Skinuo sam drajvere sa glavnog sajta i instalirao ih i sve mi lepo prepoznaje, ali sta sada, kako da ga koristim, kako da prebacujem stvari sa kompa na fon i obrnuto? Ja sam mislio da je to jednostavno kao ono sa infra crvenim. :)
Carpe Diem

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

nebooo napisao:Uzeo sam V600i :D ,za 170 Evra. Bash je ono strava!!! Sta rechi, hvala vam josh jednom. Da me niste posavetovali ja bih verovatno uzeo neshto sto ima 0.3 Megapiksela, a samo malo jeftinije.

A V600i nema prigovora, super fotke , super display, mnogo lepsi u ruci nego na slikama, radio, itd...

E jedno pitanje: Dali stvarno trebam formirati bateriju onako po 12 sati? Jer u User Manualu nista ne pishe o takvim stvarima.
evo na ovom linku pishe sve o baterijama , kao i to da se li-ion i li-poly baterije vishe ne formiraju tj. baterije vishe nije potrebno formirati
viewtopic.php?t=1595

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@nebooo: Ne znam da li si pogledao review na ovom sajtu za K600 ali slike imaju jako mnogo suma i Indoor i Outdoor. Skini "Noiseware Community Edition" (potrazi u google-u) i probaj da filtrirash slike koje su slikane sa k600 iz ovo review-a (http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/K600i). Slike ce biti mnoooooooooooooogo bolje.

Probaj prvom prilikom, iznenadicesh se :) .

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

nebooo
Novajlija
Novajlija

Post od nebooo »

@dario: Iprobao sam taj program "Noiseware Community Edition" , bash je ekstra :). mnogo hvala. Slike sto sam slikao nocu nemaju uopste vishe shuma i smetnji, znaci kao sto si rakao bash sam se iznenadio :) Sad mi se tek svidja ovaj fon, te slike su mu bile jedina mana. cya!!!!
Carpe Diem

Odgovori