Dobio sam ponudu da dam V3 crnu i 50 eura u zamjenu za 6280 pa ne znam sta da radim. 6280 je stara samo sedmicu dana i zakljucana je na mrezu TRE i ne znam da li moze da se otkljuca.
6280 je prva Nokia koja mi se pravo svidjela ali ima ih previse da se prodaju polovne iako su izasle u prodaju prije tek mjesec dana, pa mislim da nije neka greska na njima. Polovne se krecu oko 250-280 eura, stare do mjesec dana.
V3 za 6280
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Gde si ti bese,mislim da nisi ovde kad je tako jeftino a i kod nas se 6280 tek pojavljuje i sigurno ih nema puno po oglasima!?Pazi,firma nemoze tek tako da menja specifikacije telefona pa ce i ovi sa pocetka proizvodnje i oni posle 2-3 meseca biti identicni i jedino sto moze da bude problem sa njima je softver,ali to se flesovanjem na stailniju verziju lako resava!
A sama ponuda je primamljiva,kod nas se svaki telefon otkljucava tako da ces ga ovde sigurno otkljucati,doduse neznam koliko povoljno,ali je zamena ipak u tvoju korist jer je 6280 dooosta bolji telefon!
Pozdrav
A sama ponuda je primamljiva,kod nas se svaki telefon otkljucava tako da ces ga ovde sigurno otkljucati,doduse neznam koliko povoljno,ali je zamena ipak u tvoju korist jer je 6280 dooosta bolji telefon!
Pozdrav

Da da, problemi su prilični,
naročito softverski, kod mene je došlo par ljudi iz EU, došli na odmor oko ovih praznika, pa popravljaju telefone jer je to kod nas jeftinije, uglavnom su problemi takvi (resetovanje, neće alarm da radi kad je telefon iskojučen, baterija i telefon u svađi, jede imenik, tačkice na displeju prilikom fotografisanja) potrebno je flešovanje, jer bukvalno ne znam šta da uradim, čas rade čas ne rade, imao sam 5 komada (tri su kupljena kod nas na crno u BiH, a druga dva su "čisti" iz EU) na servisu u posljenjih mjesec dana, nisam upućen ni o kakvim datumima ili objavljenim pogreškama, ali čini mi se da imaju problem
Interesantno je to da su neki i reklamirali telefone, ali problemi su se opet javili.
Iako i v3 se nije proslavila, mnogo ih je na servisu, iskreno ja bih zaobišao i jedan i drugi
Mogu se dekodirati, ali biće to mnogo skupo u početku, u Banja Luci naplaćujem 40e, što je mnooogo, ljudi ih ne žele uopšte raditi, prilično su komplikovane, nešto kao n70, Nokia je napravila par izmjena koje otežavaju dekodiranje

Interesantno je to da su neki i reklamirali telefone, ali problemi su se opet javili.
Iako i v3 se nije proslavila, mnogo ih je na servisu, iskreno ja bih zaobišao i jedan i drugi

Mogu se dekodirati, ali biće to mnogo skupo u početku, u Banja Luci naplaćujem 40e, što je mnooogo, ljudi ih ne žele uopšte raditi, prilično su komplikovane, nešto kao n70, Nokia je napravila par izmjena koje otežavaju dekodiranje
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Nisam zamijenio tel i mislim da sam dobro postupio. Bilo mi je sumnjivo zasto je mjesec dana nakon sto se pojavila u prodaji 6280 tako "popularna" za prodaju. Nevjerovatno kako se brzo pojavila na trzistu polovnih telefona po prilicno povoljnim cijenama, naravno zakljucana na mrezu TRE i jos niko ne zna da je otkljuca.
Sad sam se zagrijao za SLVR L7, sta ce biti od toga vidjecemo.
Hvala svima na trudu i savjetima
Sad sam se zagrijao za SLVR L7, sta ce biti od toga vidjecemo.

Hvala svima na trudu i savjetima

Nije tacno da se moze dekodirati u Beogradu,taj sto navodno jedini dekodira te novije nokije radi samo 6680 i n70,a 6280 ne radi sigurno!Telefon 6280 koji je zakljucan na tre mrezu moze se sigurno otkljucati u Italiji i to za 100eura,to znam sigurno,a mozda moze da se odkljuca u Bosni i u Hrvackoj za manje para ali bez garancije!Ja sam jedan otkljucao u Italiji i radi savrseno,samo sto mu je mehanizam labav,ali tako je kod svih,a imam i jedan zakljucan na tre mrezi i njega koristim sa tre karticom i isto savrseno funkcionose!Moj drug donosi telefone iz Italije i sto se tice tih italijanskih tel svi su super pocev od LG-a,preko motorole i sonyeriksona,do Nokije!