LG U880 vs S.E. Z800i vs V800

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

LG U880 vs S.E. Z800i vs V800

Post od Tanja »

Shta mislite ovim telefonima,koji je bolji?Vidim da su slichni po karakteristikama...V800 je vodafonova verzija Z800i,ali neki kazu da ipak ima razlichitosti...ovaj LG mi deluje simpatichno,ali kod nas se jako teshko nalazi...Inache,postavila sam temu jer sam sigurna da ce neke ljude zanimati poredjene tih modela,a i neki moji prijatelji se "troume" izmedju tih telefona :D

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

na strani v800 /z800 je bolji displej , irda , bolja baterija i blic
dok je na strani u880 manje dimenzije i tezhina , stereo zvuchnici , 70 mb vishe memorije , bolja kamera , ali mislim da nema blic :unsure:
sve u svemu meni je bolji lg u880 , a i mnogo mi je ljepshi i moj glas ide za njega 8) :wink: :) :D :lol:

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Lg kao marka još uvijek pati od dječijih bolesti kao recimo da neće da zvoni kad je isključen, taj problem postoji kod većine modela, mislim i kod ovog :?

Inače ovaj model je prilično interesantan, ali mislim da je SE z800 naprosto bolji aparat bez obzira na funkcije, lg ne bije glas pouzdanog telefona, a što se tiče v800 ipak je tu vodafon ostavio trag ne znam :? :?

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Takodje. Znam neke koji imaju LG i ne zale se.
Ali to ne znaci da ti preporucujem U880. :D Nema nekih vecih razlika, al ja bi radije uzeo Z800i. Ako nista drugo, bar je ljepsi. (mada mozda tebi nije :) )

Dushan_87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 02. Avg 2005. 09:07
Kontakt:

Post od Dushan_87 »

LG U880 je odlican telefon! za njega moj glas! necu da hvalim LG ali mislim da se polako probijaju na trzistu :)

Odgovori