nokia 3650 vs 6111

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

nokia 3650 vs 6111

Post od Layne_Staley »

donela mi je mama ovaj telefon i nudi mi ga.. spreman sam da se delimichno odvojim od symbiana,... koji je po vama bolji telefon??? plese pomozite mi !! hitno mi je ! please!!
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ukoliko si spreman da se odreknes symbiana onda uzmi 6111 , dobar je telefon , nekako sminkerski , 8) , veoma je lijep , ima dobru kameru , jedino sto mi se nesvidja kod telefona je to sto nema memorijske kartice , ali sve u svemu 6111 je po meni mnogo bolji telefon , a to potvrdjuje i cjenovna razlika 8) :P :wink: :) :D :lol:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

pa da jedino ta glupa kartica, ali da , spreman sam da dam nogu symbianu iako sam ga toliko podrzhavao i voleo... shta da radim... hvala na savetu dell boy!!
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ne znam ja odakle i koliko to placash ali za te pare mozesh da uzmesh neki dosta bolji telefon.
Ako je nesto preko veze ili za manje para ili nesto slicno onda uzmi obavezno. Imas review na gsmareni.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Moja majka je uzela 6111... Nisam nesto odusevljen. Za te pare moze mnogo bolji telefon da se uzme, al ako te vec pita da se zamijenis, ja bi to i uradio. :) (mada bi ga isti dan proda i uzeo neki drugi :D )

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ne placjam , telefon sam dobio. telefon je orginal 1000 posto, full pakovanje, chak sam dobio bateriju u posebnoj foliji

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

Layne_Staley napisao:ne placjam , telefon sam dobio. telefon je orginal 1000 posto, full pakovanje, chak sam dobio bateriju u posebnoj foliji
e onda definitivno uzmi 6111 , bolji je telefon 8) ;) :) :D :lol: , jos je 1000% orginal :lol:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ne bre , shta me zezash uveravam te da je orginal!! pa ocjesh da ti ga pokazhem i pakovanje pa da vidish... :D mojne da me nervirash :P :P :P :P

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

e moj Layne_Staley, shto ti nebih vjerovao , kazhem ti uzmi ti taj 6111 , rijesi se vishe one 3650 , nadam se da necu nikoga uvrijediti , ali cigla je sto jest jest , uzmi ti sebi mali ljepi , i meni bolji telefon nokiu 6111 :P 8) :wink: :) :D :lol:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

naravno DEL BOY, hvala ti na savetu... prirastao mi je za srce onaj symbian-3650 ali, brate, kad je ovaj za dzhabe, i kada je ok, uzecju njega... :D p0z
p.s. hvala svima na komentarima, pogotovu del boy-u!! :oops:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

samo me neshto interesuje kod ovog telefona:

npr kada sam u slikama i zatvorim telefon, on necje da izadje iz njih nego ostane tamo... i to se ne deshava samo kada sam u slikama nego gde god da sam.. a podesio sam ono end call when phone closed.. help?

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

Ostani ti na 3650,kod njega makar znas kako sta radi.... :D

DEL BOY, Kome ti cigla,bre?!?!?! :) :) :) :) :)

Al sto jest,jest,malo je povelik....al ga mlogo volem :oops:
A dje je ba zapelo....

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ma nije to da ja ne znam na 6111 , znam ja i na tom telefonu (novom :D :P), nego ne mogu nikako da nadjem ovu 1 malu sitnicu!!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne znam,meni se lichno ne svidja neshto 6111 ali idealna stvar bi ti bila kada bi nosio oba,ne odvajash se od Symbiana a imash i mali fon ovako chisto radi stylinga...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

pazi i nije toliko zbog toga shto je mali... ne gori meni da imam mali fon... tu je 1 ogromna stvar:

3650 sam fleshovao pre manje od mesec dana. i to je bio pod garancijom... e , pocheo je da brlja, uzhasno, i da veoma chesto [5-6 puta u toku dana] sam zatvara logs, applikacije i ostalo... telefon nije mogao da funkcionishe lepo... ovo [6111] mi je doshlo kao osvezhenje...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa dobro,shvatam te u potunosti jer i ja chesto prelazim sa S60 na s40 i obrnuto tako da prija ta promena... 8)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Layne_Staley napisao:samo me neshto interesuje kod ovog telefona:

npr kada sam u slikama i zatvorim telefon, on necje da izadje iz njih nego ostane tamo... i to se ne deshava samo kada sam u slikama nego gde god da sam.. a podesio sam ono end call when phone closed.. help?
jel ima neko odgovor na ovo moje pitanje... mislim nije neka fora, ali meni bi koristilo dosta.......

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

p bozhe. ne mogu da verujem... ne mogu ni kontrast da nadjem... strashno... jbg , moram da se pomalo naviknem na ovo a da se odviknem od dragog mo symbiana... :D :D

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hmm....? :? Ne znam,nikada ga nisam imao u ruci al ne verujem da je toliko teshko naci tako banalne stvari? :unsure: Prochachkag ga ti josh malo... :wink:

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

Jst da nije za ovu temu,al koja ti je bila stara verzija firmware na 3650 i koja je nova? :?
A dje je ba zapelo....

Odgovori