Motorola E770 (ili sta za te pare? )

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nick_za_1_upotrebu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 18:07

Motorola E770 (ili sta za te pare? )

Post od nick_za_1_upotrebu »

Sve je u nazivu teme... ovo mi je jako vazno posto imam prilicno ogranicen budzet.

I k300i ne dolazi u obzir.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

telfon nije losh , osim shto je skidan sa mrezhe , pa mozhda postoje neka ogranichenja (npr. da nemozhesh postaviti mp3 kao melodiju ) , ali o tome nechu da pricham jer nisam siguran da uopshte postoje ta ogranichenja.
a kao shto kazhesh da ti je ogranichen budzhet , mislim da i nechesh naci bolji telefon do 100e
osim mozhda LG U8330 (105e) , ili mozhda de se malo strpish , tj. da skupish josh kesha pa da uzmesh neki bolji telefon npr. LG U8150 ili Sony Ericsson K700i ili SE V600i

nick_za_1_upotrebu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Pa upravo zato i pitam , jer sam cuo da postoje neka takva ogranicenja , a i navodno je softver los..

Ajde ako neko ima E770 molim vas recite nesto.

MekBejn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 16. Mar 2006. 12:35

Post od MekBejn »

Ja imam Motorolu V980, koji je jako slican telefon. V980 ima klasicne mane telefona na preklapanje (citaj: riknjava flet kabl), sto e770 nema. Sto se tice Vodafonovog softvera, zna da iritira, ali ipak moze pristojno da se koristi. Takodje, ako ti to smeta mozes da ga flesujes.
Iako nisam koristio ovaj telefon jesam njemu slican i iz tog ugla bih ga preporucio. Naravno, i ja bih voleo da cujem misljenje nekog ko ima e770.
Pozdrav
Up and at them!

nick_za_1_upotrebu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Hvala MekBejn , pogledacu ga sutra uzivo pa cu da odlucim da li cu da cekam sa kupovinom.Mada ja mislim da ce mi fino odgovarati.

Odgovori