Motorola V3X ili Sony Ericsson s 700i?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
zzlaya
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Apr 2006. 00:33

Motorola V3X ili Sony Ericsson s 700i?

Post od zzlaya »

Moze i neki drugi slican ovima, sta kazete kad poredite ova dva telefona? sta bi mi preporucili. Ljudi stvarno ste carevi sa vasim odgovorima. Hvala unapred

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Pa s700i je vec malo zastareo fon, pre bih ti preporucio V3X. Mada sve zavisi od toga koje su tvoje potrebe i mogucnisti (finansijske). Nokia 6630,N70, SonyEricsson p910i <-- Symbian.
SE k750i,w800,w900 to ti je sa dobrom multimedijom, ono slike,muzika... Od prilike su to najbolji i najpopularniji modeli kod kojih se neces kajati ako kupis. Pogledaj ih,vidi cene... pa se javi. Ne pada mi trenutno nista pooosebno na pamet,ali ako ti se svidi jos nesto pijavi.

:D
...shit happens... keep d smile!

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

V3X je visa kategorija u odnosu na s700. s700 ima 1,3mpix dok motorola ima 2mpix......
U svakom slucaju motorola v3x...
......Smej se smej,uvek se smej........

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

pa i ja ti preporucujhem v3x
v3x ima vecu rezoluciju kamere , ali ona ima cmos cip , a s700 ccd , pa sto se tice kvalitete slika , ne bih znao da ti kazem , ali misli da su malo bolje na v3x , v3x ima UMTS i 2. kameru (kod nas neupotrebljivo , zasad) , ima vise ugradjene memorije , noviji je i manji i koliko vidim jeftiniji , pa ti ja preporucujem v3x 8) :wink: :) :D :lol:

Odgovori