n70 vs 3250 vs 6680
n70 vs 3250 vs 6680
KOJI OD OVA TRI, I ZASTO? Planiram uskoro da kupim symbian fon ali neznam koji, ali znam da ce biti neki od ova tri!!! Koja su vasa iskustva i koji mi vi preporucujete?[/quote]
blade_bre, pa sad ispade da su 3250 i 6680 smesni telefoni?! ..... DusanX, 3250 ima Symbian 9 .... na duge staze je to dobra stvar, ali je trenutno problem sto ces naci veoma malo programa koji rade pod njim...... 6680 je stvarno dobar telefon, ali je n70 ipak kvalitetniji i sveziji ..... dakle i ja "glasam" za n70 
pozdrav...

pozdrav...
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
znaci nas 9 je reklo da uzme N70! Ha! Niko se nije setio da preporuci neki drugi telefon, recimo SE p910i. Mozda bi coveku to vise odgovaralo. Ili SE w800i ako hoce da slika i slusa. Ili Motorolu MPx200 ako ne moze da se odvoji od windowsa... Izbor je ogroman.
DusanX, jel pratis ti sta se ovde desava ? Reci nesto.
DusanX, jel pratis ti sta se ovde desava ? Reci nesto.
...shit happens... keep d smile!
Pazite ovo:
"Ne, nemoj da kupish ni jedan od ta tri telefona, ni jedan ne valja, kupi k750. Ja imam k750 i prezadovoljan sam.
"
Shalim se naravno, ali zalosno je sto ima takvih ljudi. U topicima gde se duel-uju dva dobra telefona dodje neki "pametan" i kaze "uzmi ovo, ja sam ga imao, odlican je" a pri tome napomene telefon koji je bar tri puta losiji.
@DusanX: Definitivno n70.... nema sta vishe da razmisljash nego pravac u ranju i kupi n70. (naravno posle slobodno mozesh da dodjesh ovde i da se nahvalish sta imas
).
POz
"Ne, nemoj da kupish ni jedan od ta tri telefona, ni jedan ne valja, kupi k750. Ja imam k750 i prezadovoljan sam.

Shalim se naravno, ali zalosno je sto ima takvih ljudi. U topicima gde se duel-uju dva dobra telefona dodje neki "pametan" i kaze "uzmi ovo, ja sam ga imao, odlican je" a pri tome napomene telefon koji je bar tri puta losiji.
@DusanX: Definitivno n70.... nema sta vishe da razmisljash nego pravac u ranju i kupi n70. (naravno posle slobodno mozesh da dodjesh ovde i da se nahvalish sta imas

POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
DusanX, N70 pretenduje da postane ono što je sad N6630...mnogi ga i imaju i svi ga hvale...Ako ipak ne želiš da imaš isti telefon kao mnogi...N3250 može da bude jedno od rešenja tvoje trileme...muzički je telefon...a i aplikacija za njega je sve više...
...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Moj glas takodje ide N70, mislim da je to trenutno best buy symbian telefon...
A kod smo vec kod N70, da li neko moze da mi kaze da li FM radio na ovom telefonu moze da se slusa preko spoljnog zvucnika bez ubacenih slusalica ili je ista situacija kao kod 3230/61260, da je neophodno da budu uljucene slusalice da bi uopste FM radio!
P.S. Interesantna je stvar da je do sada (koliko ja znam) jedino bez slusalica FM radio na N-GAGE-u!
A kod smo vec kod N70, da li neko moze da mi kaze da li FM radio na ovom telefonu moze da se slusa preko spoljnog zvucnika bez ubacenih slusalica ili je ista situacija kao kod 3230/61260, da je neophodno da budu uljucene slusalice da bi uopste FM radio!
P.S. Interesantna je stvar da je do sada (koliko ja znam) jedino bez slusalica FM radio na N-GAGE-u!
Born to be wild!!!