Vidis
gargamele4, uopste nisam zelela da se bilo ko od vlasnika N86680 sad nadje prozvanim kako ima los telefon...pa ja sam prva zamenila N6680 za N70 cim sam uvidela da s njim imam problema i cim sam bila u mogucnosti...I ako neko sad treba da kupuje novi telefon, ja zaista ne mogu da hvalim 6680 preko N70...a zar i ti ne bi sada, kad bi kupovao, a da nemas 6680, ipak izabrao n70 ... Ovde se o tome prica, jer je u prvom postu ove teme
bigmag, pitao koji se od ova dva telefona bolje pokazao u praksi...A svakako je u praksi bolji n70 ... A sve ovo sto sam napisala u prethodnom postu je istina, i n6680 ima taj problem ...

... Ne mislim da po svaku cenu onaj ko ima N6680 treba da menja telefon za N70 ... Kako si ti vec rekao, mnogi su zadovoljni sa 6680 ... mada sam ja menjala i firmware i nisam tada osetila poboljsanje sto se tice ovog njegovog problema sa RAM memorijom...
A znam da su svi nekako osetljivi na telefone koje imaju, i da im nije bas prijatno kad im neko pronadje manu...ali sa ovim ce se sloziti i strucniji od mene... i meni preporucen N6680, jer su mislili da ga necim necu opteretiti i da mi nece smetati ti bug-ovi koje ima...
Znas i sam,
gargamele4, da kad bih znala ili pronasla nacin da resim taj bug sa memorijom na N6680... ti bi svakako bio prvi kome bih to rekla i koga bih posavetovala...