A vredi li N91?:)
A vredi li N91?:)
Poshto sam sakupio par evra vishe nego shto mi treba za N70,planiram da umesto njega uzmem n91. Vredi li?
Poslednja izmena od v1lenjak u Uto, 18. Jul 2006. 12:46, izmenjeno 1 put ukupno.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja mislim ne,jer meni telefon n91 i nije toliko privlacan,baterija,symbian 9.1,ako oces da se igras sa aplikacijama onda n70,jer aplikacije za n91 ce izaci tek za 1-2godine,tako da necem imati koristi od symbiana,imas za n91 jedno 10aplikacija i igrica.Ako volis muziku i ne zanima te mnogo symbian onda uzmi n91.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
v1lenjak, ako si u mogucnosti...mislim da se svakako isplati kupiti N91...ja imam n70 nekako sam se vezala i sentimentalno za njega, pa ga ne bih menjala...ali ako bih sada kupovala telefon svakako bi N91 bio moj izbor...imas mogucnost gledanja filmova bez konvertovanja, ogromnu kolicinu memorije na raspolaganju, flash igrice podrzane su bez bilo kakvog programa ili emulatora...a o kvalitetu muzike i rezolucije ekrana da ne pricam,...
A sto kaze DEL BOY, i za njega vec ima veliki broj aplikacija koje ok rade...samo se treba malo razleteti po internetu...

A sto kaze DEL BOY, i za njega vec ima veliki broj aplikacija koje ok rade...samo se treba malo razleteti po internetu...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10