e60 ili n70
e60 ili n70
Nisam ljubitelj kamere na telefonu, mada nije ni neprakticna igracka... Kakva su cija iskustva sa ovim telefonima? Sto pre, molim vas
Mislim, cena je prakticno ista s tim sto n70 ima tu SUPER kameru i FM, ali opet dizajn e60 je savrsen! ne mogu da se odlucim...

- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Re: e60 ili n70
Ja bih preporučio da pođeš u radnju i uzmeš E60 u ruke da vidiš ekran, njegov najveći adut... jedino tako ćeš odlučiti. 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
mazza, N70 ima dobru kameru, ali i to zavisi od uslova i osvetljenosti...mada je meni nebrojeno puta odradila posao i te slike i dan danas cuvam...a i radio nije bas za zanemarivanje...E61 je svakako malo neobicnijeg dizajna i ima bolji ekran, ali je N70 kompletniji sa funkcijama i prakticniji za koriscenje...
Moja preporuka ipak N70...

Moja preporuka ipak N70...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Roy Fokker
- Entuzijasta
Ovo stoji ali kod korisnika koji drze vise do multimedijalnih sadrzaja telefona... Neki poslovni korisnik ne bi se slozio da je N70 kompletniji telefon. Ipak je monitor kod E61 prvi onakav u s60 svijetu, qwerty tipkovnica i Wi-Fi mogli bi se nazvati prednostima ako stvari posmatrate iz tog ugla... Ovaj telefon ima fantastican interni browser kao i jako dobar e-mail klijent... Nedostatak je manjak programa za OS 9.1 a nikako kamera po mom misljenju...ninolina napisao:mazza, N70 ima dobru kameru, ali i to zavisi od uslova i osvetljenosti...mada je meni nebrojeno puta odradila posao i te slike i dan danas cuvam...a i radio nije bas za zanemarivanje...E61 je svakako malo neobicnijeg dizajna i ima bolji ekran, ali je N70 kompletniji sa funkcijama i prakticniji za koriscenje...![]()
![]()
S druge strane N70 je trenutno jedan od najboljih s60 u OS8 klasi telefona za koji postoji milion aplikacija, dobra kamera, radio...
Uostalom cudi me da neko moze da se dvoumi izmedu serije N i E serije... Dva potpuno razlicita koncepta telefona okrenute razlicitim ciljnim grupama... Ako je neko ljubitelj strogo poslovnih telefona odnosno ako mu je takav tekefon potreban mora da shvati da tu nema puno zabave ni "cackanja" telefona cijeli dan...
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
uzmi e60 i reshi sve probleme...
naravno, ako nemash vremena za razne zanimacije, prebacivanja, igranja sa kompom, itd.
kao shto je rekao ad_insane, 'nema puno zabave ni "cackanja" telefona cijeli dan...' ako si poslovni korisnik...
Pozz!

naravno, ako nemash vremena za razne zanimacije, prebacivanja, igranja sa kompom, itd.
kao shto je rekao ad_insane, 'nema puno zabave ni "cackanja" telefona cijeli dan...' ako si poslovni korisnik...
Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Re: e60 ili n70
hvala vam puno! mislim da je odluka pala na e60! da mi nisu maznuli telefon ne bih bila u ovoj nedoumici... samim tim nisam bas pratila razvoj fonova, pa ako jos mozete da mi kazete sta je wifi...? hvala!
fora je u tome sto mi ne treba telefon za igranje nego za posao, ali kada vec kupujem zelim dobar telefon. videla sam ekran e60 i definitivno je najbolji koji sam videla! naravno da bih koristila razne mogucnosti koje pruza kada ih vec budem imala...
a e61 mi nije u opcijama, tako da za njega ne treba da se trudite da objasnjavate... hvala u svakom slucaju!
fora je u tome sto mi ne treba telefon za igranje nego za posao, ali kada vec kupujem zelim dobar telefon. videla sam ekran e60 i definitivno je najbolji koji sam videla! naravno da bih koristila razne mogucnosti koje pruza kada ih vec budem imala...

a e61 mi nije u opcijama, tako da za njega ne treba da se trudite da objasnjavate... hvala u svakom slucaju!
mazza, WiFi je vrsta WLAN-a (wireless local area networks), sto znaci sluzi za bezicno povezivanje uredjaja na internet (brzi je od GPRS-a), ali i za direktno povezivanje (kao BlueTooth ali isto mnogo brze) a da bi funkcionisao (internet) potrebno je da se nalazis u dometu nekog hot-spot-a (mesto koje je pokriveno "signalom" za WiFi internet) ..... to su najcesce aerodromi, stanice, restorani, kafici, poslovne zgrade, itd.... kod nas jos uvek nema dovoljno hotspotova, ali MirkoBGD je u jednom od postova dao listu hotspotova u BG-u:
viewtopic.php?p=52522&highlight=#52522
pogledaj i ovu temu:
viewtopic.php?p=53148&highlight=#53148
pozdrav...
viewtopic.php?p=52522&highlight=#52522
pogledaj i ovu temu:
viewtopic.php?p=53148&highlight=#53148
pozdrav...
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Ne, nigde se ne aktiviras. Samo posaljes sms na odredjeni broj, pa ti skinu nesto para sa kredita (ili ako si postpaid, kasnije to platis), i dobijes 1h interneta (odgovore ti na sms shifrom, koju dalje koristis za povezivanje na net), ukljucis SEARCH hot-spot-a i kada ga nadje samo se konektujes i na netu si..... Tako funkcionise kod nas. Kako je preko ne znam, ali cisto sumnjam da je dzabe..... 

...shit happens... keep d smile!
Za wireless si dobila odgovor. Dodao bih samo da osim pomenutih lokacija neretko su WiFi-jem pokrivene i neke sire oblasti, recimo centar grada u kom ja zivim, cak jedan operater vec skoro godinu dana radi u nekoj test fazi, pa ne naplacuje svoje usluge. Sto se tice dzojstika jako je udoban jer je prekriven silikonskom "kapicom".