Dilema izmedju 6 modela?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 28. Jul 2004. 14:36
Dilema izmedju 6 modela?
Postovana gospodo, pozdrav svima.
U velokoj sam nedoumici koji mob. tel. da pazarim pa molim iskusnije clanove foruma da mi pomognu.
Ono sto znam je da mora da ima slot za memorijsku karticu, da je symbian platforma i da ima btooth.
Ja sam suzio izbor na par ovih modela, ali svaki savet i pomoc oko izbora bi dobrodosla.
Prvi favorit mi je siemens SX1, tu negde je i SE P800 (P900 je isuvise skup jos uvek).
Ono sto mene zapravo zanima su Vase misljenje o jevtinijim telefonima a to su SE K700, Siemens M65, Nokia 6600 (posebno ovaj phone) i kao moj apsolutni favotit u tom cenovnom rangu Nokia 3660.
Molim Vas za pomoc pri izboru (za i protiv ovih modela), posebno bi dobrodoslo misljenje vlasnika istih uredjaja.
Uz nadu da nisam smorio, veliko hvala.
Uzdravlje.
U velokoj sam nedoumici koji mob. tel. da pazarim pa molim iskusnije clanove foruma da mi pomognu.
Ono sto znam je da mora da ima slot za memorijsku karticu, da je symbian platforma i da ima btooth.
Ja sam suzio izbor na par ovih modela, ali svaki savet i pomoc oko izbora bi dobrodosla.
Prvi favorit mi je siemens SX1, tu negde je i SE P800 (P900 je isuvise skup jos uvek).
Ono sto mene zapravo zanima su Vase misljenje o jevtinijim telefonima a to su SE K700, Siemens M65, Nokia 6600 (posebno ovaj phone) i kao moj apsolutni favotit u tom cenovnom rangu Nokia 3660.
Molim Vas za pomoc pri izboru (za i protiv ovih modela), posebno bi dobrodoslo misljenje vlasnika istih uredjaja.
Uz nadu da nisam smorio, veliko hvala.
Uzdravlje.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 12:58
- Kontakt:
Pa kolko si spreman da das para?
Nokia 3660 je u rangu niskobudzetnih symbian telefona, ja recimo imam 3650, i prezadovoljan sam, razmisljao sam o kupovini 6600, ali tad nisam imao 350e, jedina mana 3650 i 3660 je velicina, kao i malo manje interne memorije, al ti je odnos cena-kvalitet-mogucnost najbolji. Ako imas para uzmi 6600, mada nemam iskustva sa SX1, SE, mozes i zaobici.
Zavisi od tvog budzeta, sta ces da uzmes.
Nokia 3660 je u rangu niskobudzetnih symbian telefona, ja recimo imam 3650, i prezadovoljan sam, razmisljao sam o kupovini 6600, ali tad nisam imao 350e, jedina mana 3650 i 3660 je velicina, kao i malo manje interne memorije, al ti je odnos cena-kvalitet-mogucnost najbolji. Ako imas para uzmi 6600, mada nemam iskustva sa SX1, SE, mozes i zaobici.
Zavisi od tvog budzeta, sta ces da uzmes.
Čemu ovo služi, a uz to i ne radi???
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Nokija nije samo ime proizvodjaca...Nokija je pored toga i kvalitet...
Definitivno...6600 ili 3660...
Definitivno...6600 ili 3660...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
- fića
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2004. 10:14
- Kontakt:
Re: Dilema izmedju 6 modela?
Definitivno NOKIA 6600 .
ja bi ti preporucio k700i od svih ovih telefona on ima najvise funkcija pored fm radia koji mozes da slusas stereo, tu je i mp3,bluetoot. mozes da razmenjujes slike i muziku u svim formatima pa cak i video zapis da posaljes putem mms sto malo koji model moze. slika panoramske fotografije ima i blic za te pare je idealan deset puta bolji od ovih krompira sto pravi nokia.

ja bi ti preporucio k700i od svih ovih telefona on ima najvise funkcija pored fm radia koji mozes da slusas stereo, tu je i mp3,bluetoot. mozes da razmenjujes slike i muziku u svim formatima pa cak i video zapis da posaljes putem mms sto malo koji model moze. slika panoramske fotografije ima i blic za te pare je idealan deset puta bolji od ovih krompira sto pravi nokia.

to svi kazu kad se pojavi neki novi tel a ustvari svi oni su skinuti sa mreze pa ih lose dekodiraju i onda kad to lose urade kazu da je fabricka greska ukoliko mozes da nadjes k700i sa firmiranim softverom i da nije kineske proizvodnje nema ceka da se bojis, sto se tice slot kartice 32 mb je sasvim dovoljno posebno sto ima sve vrste konekcije sa pc tako da mozes sav visak da prebacis na komp. vidi prezentaciju na www.sonyericsson.com i sve ce ti se samo reci, a sto se tice nokie 6600 telefon je dobar ali je nezgrapan, nema fm radio, i video clips snima samo 9s po snimku.fića napisao:Čuo sam da k700i ima fabričku grešku , pa ne treba rizikovati za toliki novac :!:

- fića
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
Voleo bi stvarno da mi nađeš ovde kod nas kako kažeš telefon sa "firmiranim softverom" , to jednostavno ne postoji , svi su dekodirani . 6600 nije nimalo nezgrapan čak fantastično leži u ruci , a što se tiče video klipova instaliraš program i snimaš sve dok ne popuniš memoriju.Sa karticom od 1GB može da se snima i do 1h.
- fića
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
Prvo moraš da znaš da telefon ima operativni sistem i kada ga kupiš totalno je prazan i sam ubacuješ programe koje želiš , kao računar ( sam stavljaš u Windows ono što ti treba ) , a samim tim možeš da instaliraš i MP3 player . FM radio ti stvarno nije potreban , a stvarno neznam ko još uzima telefon od 350€ zbog radia , onda najbolje da uzmeš neki od 50€ i da imaš taj radio o kome non-stop kukaš . Generalni zastupnik se jako dobro zna koje , ali kod njih NOKIA 6600 košta 450€ :evil: , i upravu si stvarno je sigurna . 

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
A sad malo ja!
SX1 je Nokia 6600, ima radio, stereo reprodukciju, drukcije izgleda, i skuplji je. To su razlike. K700 nije SmartPhone, mislim da je prenaduvana cena. Covek treba da odluci da li mu treba mali komp, znaci SmartPhone, na koji moze da doda tonu aplikacija, ili obican mob sa mnostvom funkcija, koji ima to sto ima i ne moze se dodavati nista osim java aplikacija, koje su po meni relativno nikakve u odnosu na one za Symbian. Nedostatak mp3 playera, ogranicenje video klipova i sl., se resava instalacijom novih programa...
Ja glasam za 3660 i veliku MMC karticu, ili 6600, mada je P800 mnogo bolja (i skuplja) varijanta.

SX1 je Nokia 6600, ima radio, stereo reprodukciju, drukcije izgleda, i skuplji je. To su razlike. K700 nije SmartPhone, mislim da je prenaduvana cena. Covek treba da odluci da li mu treba mali komp, znaci SmartPhone, na koji moze da doda tonu aplikacija, ili obican mob sa mnostvom funkcija, koji ima to sto ima i ne moze se dodavati nista osim java aplikacija, koje su po meni relativno nikakve u odnosu na one za Symbian. Nedostatak mp3 playera, ogranicenje video klipova i sl., se resava instalacijom novih programa...
Ja glasam za 3660 i veliku MMC karticu, ili 6600, mada je P800 mnogo bolja (i skuplja) varijanta.

SX1 je totalno out fon zbog mnostva gresaka u softveru,provereno na raznim stranim forumima o mobilnoj telefoniji.
Ko nije bio ne moze ni da zna sta se na primer dogadja u svetu i na koje probleme sa telefonima oni nailaze.
Na sve jednom forumu koji sam posetio niko nije hvalio SX1.Da ne bude zabune,Siemens je ipak napravio odlican symbian telefon,ali trebace mu jos malo vremena da dostigne na primer Nokiu 6600.

Ko nije bio ne moze ni da zna sta se na primer dogadja u svetu i na koje probleme sa telefonima oni nailaze.
Na sve jednom forumu koji sam posetio niko nije hvalio SX1.Da ne bude zabune,Siemens je ipak napravio odlican symbian telefon,ali trebace mu jos malo vremena da dostigne na primer Nokiu 6600.

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Evo jos malo detalja sa Symbian sajta:
Siemens SX1:
Symbian OS v6.1
Series 60 1.0 user interface
Nokia 6600:
Symbian OS v7.0s
Series 60 2.0 user interface
Ova razlika nije toliko drasticna, ali ipak. SX1 jos podrzava i C++ aplikacije. Kako god, sa tehnicke strane, blizi je N3660 nego N6600. Listao sam SX1 iz file manager-a i prakticno je sve isto kao i u N3660. Dakle razlika se svodi na radio, izgled i cenu.
Siemens SX1:
Symbian OS v6.1
Series 60 1.0 user interface
Nokia 6600:
Symbian OS v7.0s
Series 60 2.0 user interface
Ova razlika nije toliko drasticna, ali ipak. SX1 jos podrzava i C++ aplikacije. Kako god, sa tehnicke strane, blizi je N3660 nego N6600. Listao sam SX1 iz file manager-a i prakticno je sve isto kao i u N3660. Dakle razlika se svodi na radio, izgled i cenu.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 28. Jul 2004. 14:36