Nisam siguran ali mislim da W810 pravi lepse slike jer ima autofocus a E900 mislim da nema,a jos ima i najbolje slusalice"ever"(Walkman serija) i 512MB memorijsku u paketu sa telefonom!
Pozdrav
A jel velika razlika u zvuku izmedju ova dva ako neko zna?Znam da je se bas za muziku pravljen ali neki kazu da nije velika razlika u zvuku.Ne znam sta da mislim
Ako si kao i 99% ljudi i slusas muziku 99% preko slusalica onda jeste primetna razlika,jer W810 ima najbolje slusalice,svakako bolje nego E900!!Za zvonjavu su im podjednako jaki zvucnici i cuces lepo i jedan i drugi!
Pozdrav
nosferato, preporuka w810 jer imas vise uredjaja u jednom zika tj. zvuk je fantastican nisam ovaj drugi proverio tako da ne mogu da kazem ali izbor je na tebi ...ben there
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
nosferato napisao:ne znam stvarno.Jel video neko oba na delu?Ko ima lepsu sliku?Jel ima nesto sto w810i ima a e900 nema???Ili obrnuto?????????
Ja sam taj. Cackao sam i jedan i drugi telefon, ako bi uporedjivao kamere kao noobovi (stavish jedan pored drugog i gledash kod koga je vishe smooth i kod koga je lepsa slika) tu dobija e900 jer ima bolji display. Kamera je naravno bolja na w810 (mada e900 ima manual ISO i sto mi se jako svidja). Kada bi mene neko pitao sta hocu, ja ne bih razmisljao ni milisekundu, nego bih odmah rekao w810! Kao jedina prednost e900 bih istakao video snimak (koji i dalje nije sjajan) i display (znamo svi cime se samsung najvishe bavi i sta najbolje zna da pravi). A w810 (ima bolju kameru i bolji mp3 (kao sto samsung zna da pravi jako dobre displayeve tako sony zna da pravi dobre mp3 playere i digitalne kamere i razume se u te stvari), takodje dobijash karticu od 512mb...
nosferato napisao:mada ne znam sad,jel vredi da se da 330evra za K800????????Sva tri su mi extra i po izgledu i ovako
Vredi!. Ako mozesh da izdvojish toliko para, onda definitivno k800. Nije skup za ono sto pruza, isplati se definitivno. Po specifikacijama kao "samo kamera i display su bolji" ali u praksi je daleko od toga. Mnogo bolji telefon od w810, tako da.... I onako cesh da ga setash mnogo vremena (tj. necesh imati potrebe da ga menjash u skoroj buducnosti).... tako da, zajebi pare i uzmi k800. (stekaj kintu na drugom mestu ).
e jebes me ako znam.Po sistemu po izgledu mi se mnogo svidja e900 ali bas mnogo,volim da slusam muziku i tu mi je w810 favorit,ali volim i super fotografiju ali nemam sad toliko para za k800.Jel ce da mu padne cena do kraja novembra do nekih 270?
P.S. Totalno sam u problemu
@nosferato: onda uzmi W810, i taj ima dobru sliku i dobar mp3 a i lep ti je a i verujem da si odvojio dosta para za njega. Ako ti bash nije frka, onda sacekaj josh par meseci i docepaj se k800 ako hocesh sada da uzmesh telefon onda uzmi w810. Ali je te savetujem sa sacekash josh malo jer ako se budesh jednom docepao k800 onda ne treba vishe da mislish ni o cemu
poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Hvala Dario za savet.Ja tako i onako cekam novembar jer tad mi je 18-ti i tad cu da dobijem pare da kupim.Nadam se da ce da mu padne cena do tada.Ako mu ne padne mislim da cu da uzmem e900 jer sam se extra nalozio na njegov izgled,znam da je w810 bolji ali...
Ma uzmi W810i ,ako ne mozes da cekas novembar, i pumpaj mjuzu bre!!!Nece ti niko nista reci ako ga pokazes drustvu u kaficu onako malog i crnog!Mene je stvarno iznenadio efekat slusalica na K750i,ali Walkman serija ima daleko bolje...!
Ali opet,izbor je samo tvoj...
Masterokrata napisao:Samo se ti igraj sa samsungom....kvalitet je 0 (nula), lepi su ne kazem, ali taj flat kabel, pa svi se zale na njega
pa ne znam bas dal je 0!!!!
imao sam ga u ruci,slider lepo radi,slike su mu odlicne,za tih 15min. nisam primetio nista lose.Dobar je i w810i i on mi se prvo svidjao,al kad sam video samsunga uzivo.....Sigurno cu da se odlucim tek kad vidim i CUJEM w810i jer ovako cu izgleda da bijem mozak jos 100god.
@nosferato: a kada vidish W810 uzivo i josh kada ga cujesh nece te vishe privlaciti e900, garant. A da ne pricamo za k800 .
Tako da.... sve se odlaze do novembra, onda ce cene da presude. To je to
Pozdrav i zelim ti da sto pre dozivish novembar
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Uzmi ono sto te ispunjuje. w810 jeste bolji telefon po meni, ali ako tebe vise ispunjava e900 uzmi njega, i to je vrhunski telefon. Ili cekaj k800 koji je od ova 3 najbolji...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.