Kupovina n73 ili možda n80, n91...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Kupovina n73 ili možda n80, n91...

Post od Spyker »

Pošto uskoro treba da uzmem novi telefon, razmišljam da uzmem neki od ova tri, mada ako imate bolji predlog možda promenim mišljenje...

Meni od telefona najviše trebaju kamera,mp3,dosta memorije,ekran i video, tako da mislim da je neki od ova tri najbolji izbor. Trenutno mislim da ću uzeti n73, jer ima najbolju kameru(od ova tri), dobar mp3, dobar ekran i video, ali mi se ne svidja što piše na nokijinom sajtu da memorija može biti do 1gb. Da li je to istina?

Kod n80 mi se ne svidja što mu svi kritikuju kameru i slider, a ni n91 nema dobru kameru,video, a ni ekran...

Možete li mi reći koji telefon bi ste Vi izabrali?

Pozzz.... 8)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Izvinjavam se, slučajno sam otvorio temu u poredjenje modela, hteo sam u nokia delu, pa ću je tamo i otvoriti, a neka moderator ovu izbriše :oops: :oops:
iPhone + CX300

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

nekako meni se najviše svidja n91. ima dosta memorije ok ekran kamera...nju nisam video kako radi tako da ne mogu govoriti o tome...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Alien, a sta mislis o N93? iz tvog izbora bih izdvojio n73 koji mi je njjaci u tom rangu ali ako ti 1gb nije dovoljan.... :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Drobnjak81 napisao:Otvorili ste temu pa koristim priliku da i ja postavim pitanje, selim se u nemacku a tamo ima WLAN na svakom cosku probao sam sa laptopom prosle godine, pa me interesuje jer neko probao Skype za symbian, jer ako to radi ustedelo bi mi mnogo para na n80, ali ako neradi siguno bi uzeo n73 na ugovor? Pomozite i ako ima neko program moze da mi posalje na drobnjak69@hotmail.com hvala :D
zigi napisao:Hm...............od ta tri??? Ja bi najradje uzeo N91 jer ne volim monoblok mobitele kao sto je N73 a N80 sa imao,meni je bio super i super je radio sa karticom od 1Gb... Moj glas za N91 :D :D :D
Alien, tema i treba da je u ovom delu. Ona iz Nokia dela je pa-pa, uz prenete postove.

Elem, iako mi je N91 prelep telefon, metalno kućište, odličan MP3, 4GB Microdrive, ipak bih se odlučio za N73... Veći ekran, bolja kamera, možeš da ubaciš veću karticu, i da je izvadiš po potrebi (MD iz N91 nećeš moći ;) ), MP3 je takođe dobar...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Taman sam mislio da uzmem n73, kad ono:( kopiram sa www.mobile-review.com , test n73)

Model will cost around 400 euros in several European countries, at same time its price in Russia will take-off at 600 USD and above (in most cases it is 800 USD). You should not expect explicit price drops in near future, its price range until end of 2006 is 350-400 Euros, and it will not come out of that. Buying such device for 700 USD and above is ridiculous. Basically you’re paying for different retail chains ambitions, you can get Nokia N80 for same amount of money, it has Wi-Fi, better display, but worse camera. At the moment Nokia N80 is stable, which allows considering these solutions equivalent.

E sad se opet dvoumim...

fain2daniel, Veliki mi je mnogo n93,da ima tolike dimenzije a da je monoblock bio bi veliki, a kamoli ovako...

A šta misliteda malo sa;ekam da p990 spadne cena pa da uzmem njega?
iPhone + CX300

zigi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 19:07

Post od zigi »

Alien si drzo N93 u rukama?? Meni ne izgleda tako velik,ali ako si ga drzo i izgleda ti veliko onda dobro :D :D :D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Ma od svih ovih sam držao samo n80 i n91 u rukama... Sad sam na ebay-u video u dodatcima za n73 karticu od 2gb, tako da sad opet razmišljam da uzmem n73... Nekako mi bolje da uzmem n73 nego p990, jer bi u tom slučaju uzeo i karticu od 2gb i priključak za 3,5mm slušalice i dobre slušalice, a ostalih sto evra bih sačuvao... Šta mislite o tome?

Pozdrav 8)
iPhone + CX300

zigi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 19:07

Post od zigi »

Ja mislim da ti je dobar izbor,jer kartica od 2gb dodje 50eura,a sad ne znam za kolko bi kupio taj N73 sa karticom?? Jel ti se isplati??

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

zigi napisao:Alien si drzo N93 u rukama?? Meni ne izgleda tako velik,ali ako si ga drzo i izgleda ti veliko onda dobro :D :D :D
Držao sam ga juče u rukama,veću ciglu nisam video... Ko ima veći ekran n80 ili n73?

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Veci ekran ima N73, ali male tastere s brojevima pa ako ti ne smeta...N93 ima dobru video-kameru ali losu "stills" kameru, idi na gsmarenu ima poredjenje kamera s drugim 3mpix. N80 nema autofokus pa ruka mora biti vrlo mirna tokom slikanja inace se cesto dobiju mutne slike
Motorola Moto G

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ma kupi lepo pravu stvar P990!!! Sta se tu toliko mucish? Taj telefon definitivno ne moze da ne valja. Ono sto kod SE-a platish dobro ima i da bude dobro! A P990 = perfekcija :)

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

micila
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 17:03

Post od micila »

Hteo bih da kupim Nokiu do 150 evra. Najbitnije mi je da se telefon pokazao kao pouzdan, izdrzljiv i da se ne kvari cesto. Koji telefon da kupim?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@micila: kupi 6630, nemoj ni da razmisljash o drugim nokia telefonima (ako hocesh bash nokiju). To je to, problem je reshen, ali sledeci put nemoj da postavljash takva pitanja u temama koje nisu vezane za to.

Sto se tice 6630, potrazi forum, bilo je bash mnoooogo tema i diskusija o tom telefonu (mada i ne morash, jer nemas ni jedan bolji izbor od nokije za te pare). Jeste da je to preko 150evra, ali drugi izbor nemas. Sacekaj josh koji mesec, ce da padne cena, usput skupi josh para i to je to. :) POz

P.S. Sry za off
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

micila, 6630 definitivno :wink:
8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

n73 definitivno, a ako nema love za to planinarenje onda n70 8)
5130+Koss the plug....

Odgovori