Da li se isplati dati 315evra za k800 ili da uzmem w810i
Da li se isplati dati 315evra za k800 ili da uzmem w810i
dal se vise isplati dati 315evra za k800 nego 245evra za w810i??? 

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Mislim da ne!Mada nisam siguran za paket K800,ali mislim da opet nije nista poboljsan u odnosu na K750 pa sa W810 dobijas vise opreme za tu cenu (a samo memorijsku da dokupis za K800,prebacis mozda 350 eura) i ja na tvom mestu ne bih pucao vise love jer ne vidim po cemu je:"za klasu bolji od w810i"!
Pozdrav
Pozdrav

Recimo ovako: w810 je prejeftin za koliko nudi i sta sve dobijesh sa njim. Znaci bukvalno za 245 evra dobijesh i dobre sluske i 512mb karticu i bukvalno perfektan telefon!. K800 je svakako mnogo bolji, ali ako bi npr. w810 kostao 280evra a k800 320evra onda bi bilo tesko izabrati, a ovako posto w810 je stvarno jeftin nemas sta da se dvoumish.
Znaci uzmi w810 za 245evra i miran si
Znaci uzmi w810 za 245evra i miran si

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
haha!Interesantno,nemoj jos da se izleces sa kupovinom telefona osim ako ti se bas zuri.Ja sam slicno uradio sa k750i preplatio ga a sad nista ne vredi...Ja bih pre uzeo w810i zbog jeftinije cene i pristupacnosti kartica jer uz k800 ti dolazi 64mb sto je veoma malo a m2 kartica jos nema u srbiji....sacekaj pred novu godinu pasce mu cena i to na nekih 250 evica sigurno...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Nikako se ne isplati.....samo okoreli SE manijak bi dao toliko love za k800, cackao sam ga i nije me nesto impresionirao sam aparat, ali slike koje se izrade sa njega svakako su izvanredne. Ako je jedini razlog kamera od 3mpx, nosferato, kupi fon, ali ti se i dalje ne isplati jer kartica nema skoro nigde, a ako ih nadjes cene su oho..... 

5130+Koss the plug....
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Ja se slazem da je k800 bolji i tu nema sta da se raspravlja ali ipak treba sacekati da mu cena padne na nekih 250 evrica i tad ce biti realno uzeti ga....jer zamo zbog kamere i blica se ne isplati platiti ga toliko....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Mirko BGD, ok,pre bih rekao zbog rezolucije na k800 pravi VECE slike a kvalitet je tu i tamo slican sa w810 sa zadovoljavajucom kamericom od 2mp...k800 nisam probao uzivo samo sam video fotke na review'ima tako da ne mogu da tvrdim 100% ali mislim da je slicnost kvaliteta slicna tako da se ne isplati dati vece pare na k800 i plus dimenzije su malo vece od klasicne k serije
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
@masterokrata: kartice ima da se kupe i jako su jeftine! Proveri malo.
@all: da w810 nije toliko jeftin (i da se sa njim ne dobija kartica od 512mb) onda bi bilo bolje uzeti k800 jer je mnogo bolji, ali ovako posto je w810 buvaklno prejeftin i ako se moze reci perfektan telefon za te pare (a dobija se josh i jako kvalitetne sluske sa njim i 512mb kartica) vishe se isplati uzeti w810.
Uglavnom sta god da uzmesh necesh da se prevarish, i jedan i drugi telefon su izvanredni, samo sto je po meni w810 jeftiniji nego sto treba (tj. prejeftin je za ono sto nudi) pa mislim da se to vishe isplati. Naravno, ako imas para i ako bash toliko zelish k800 onda ga kupi i to je to (posle necesh vishe razmisljati o telefonima dosta vremena)
Poz
@all: da w810 nije toliko jeftin (i da se sa njim ne dobija kartica od 512mb) onda bi bilo bolje uzeti k800 jer je mnogo bolji, ali ovako posto je w810 buvaklno prejeftin i ako se moze reci perfektan telefon za te pare (a dobija se josh i jako kvalitetne sluske sa njim i 512mb kartica) vishe se isplati uzeti w810.
Uglavnom sta god da uzmesh necesh da se prevarish, i jedan i drugi telefon su izvanredni, samo sto je po meni w810 jeftiniji nego sto treba (tj. prejeftin je za ono sto nudi) pa mislim da se to vishe isplati. Naravno, ako imas para i ako bash toliko zelish k800 onda ga kupi i to je to (posle necesh vishe razmisljati o telefonima dosta vremena)

Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- Radmajster
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 08. Sep 2006. 10:38
ma od kada sam poceo da se bakcem oko novog telefona sve vise sam neodlucan.Prvo nisam znao dal cu da uzmem samsung e900 ili se w810i,a sad w810i ili k800.Para cu da imam sigurno da imam i za k800 jer mi je 18-ti sad sredinom novembra,tako da cu do tad da cekam da vidim koliko ce da padne cena k800.Mada mi opet ni e900 nije iskljucena varijanta
Da li je samo kamera bolja i ekran?Ako je samo u tome razlika mislim da se ne isplati...

- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
@nosferato: ma zaboravi na (slobodno mogu da kazem:) glupi samsung! Softver im je shit na kvadrat, prepun zabrana i gluposti! A i ti senzori su prava glupost, ja ne mogu normalno da gledam slika na e900 jer mi se lako desi da slucajno "stisnem" "crvenu slusalicu" i izlazi mi napolje!. To mi se desilo jedno 5 puta dok sam jednom gledao galeriju. A josh gluplji potez je sto nisu stavili svi tasteri da budu kao "na dodir" nego navigacioni tasteri su kao dugmici a "crvena/zelena slusalica i josh da dva dugmica" su na dodir. Pa ono, malo je frka na pocetku dok se naviknesh koje da slisnesh a koje da ne stisnesh.
Uglavnom e900 nema sta da trazi ni pored w810 a kamo li pored k800. Evo u mom razredu ima tri e900 i dva w810 i telefoni ne mogu cak ni da se porede (w810 je i jeftiniji i bolji i dobijesh 512mb sa njim i dobijesh mnooogo bolje sluske i kvalitetnije izrade i bolji mp3 i bolja kamera.... itd.. ma SVE). A da ne pricamo od k800. Tako da, e900 slobodno odmah izvaci iz glave a ako mozesh da odvojish kintu za k800 (a rekao si da cesh moci jer ti se priblizava 18. rodjus) onda nema sta da razmisljash vishe.
POz
Uglavnom e900 nema sta da trazi ni pored w810 a kamo li pored k800. Evo u mom razredu ima tri e900 i dva w810 i telefoni ne mogu cak ni da se porede (w810 je i jeftiniji i bolji i dobijesh 512mb sa njim i dobijesh mnooogo bolje sluske i kvalitetnije izrade i bolji mp3 i bolja kamera.... itd.. ma SVE). A da ne pricamo od k800. Tako da, e900 slobodno odmah izvaci iz glave a ako mozesh da odvojish kintu za k800 (a rekao si da cesh moci jer ti se priblizava 18. rodjus) onda nema sta da razmisljash vishe.
POz

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
@masterokrata: ti gledash samo mmc i sd kartice, a XD? Ms Duo kartice su oduvek bile skuplje od sd-a i mmc-a zato sto Sony hoce i malo da zaradi na to jer su oni to "smislili".