Zivim u Australiji i ne mogu da se odlucim koji da uzmem, volim dizajn v3x ali ne volim network 3 u koji je zakljucan i ne moze se otkljucati. Inace kosta oko 250 Australijskih dolara, sto je oko 130 manje vise evra. Drugi na koji sam gledao je Sony Ericsson z550i koji je na mom sadasnjem netvorku "vodafone", i kosta 200 Australjiskih dolara, oko 105 manje vise evra. Treca mogucnost je na "optusu" Sony Ericsson k750i, vrlo popularan ovdje koji kosta 280 Australijskih dolara, oko 150 manje vise evra. Najvise mi treba informacije za z550 posto je izasao nedavno ovdje, a niko koga ja znam ga ima, zato vasi utisci bi bili vrlo dobro-dosli. Motorola v3x, glavni problem kad sam gledao i ovaj a i druge internacionalne forume, jeste baterija, oko 2 dana da traje, i da je tesko naci stvari. Sony Ericsson k750i, je prikazan kao odlican telefon sa vrlo malo mana. Glavna mi je kritika, to sto su dugmad vrlo mala, i on je kao treca opcija. Cetvrta opcija mi je bio nokia 6280 ali posto je i on zakljucan na netvork "3", nista od toga, inace prodaje se 170 evra. Ok, ako mozete bilo sta da prokomentarisete bio bih vam zahvalan, kupujem novi za rodjendan za 3 nedelje. Izvinjavam se ako je ovo predugo, jos jedan pozdrav iz daleke Australije od Borisa.

- ____________________
Prebačeno iz druge teme
Pozdrav.
- ________________________________________________________________________________
Izmenio Miškoni:: dobićeš potrebne odgovore ovde, na gomili, nema potrebe za odvojenim temama