k750i vs. e900
k750i vs. e900
trazim pomoc od onih koji su imali prilike oba fona da koriste pa da mi pomognu u presudjivanju koji posedovati ! (nahvalite i napljujte oba cisto da znam mane i vrline modela) Fala!

- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
znaci razlika je i u ceni mada je k750 mnogo bolji po pitanju kamere,trajanje bat.monoblok(ako padne nece se raspadati na dva dela kao slajd
)zavisi sta trazis od uredjaja...dobru kameru,dobar mp3 player,dobru bateriju slajd ili monoblok??! sve zavisi od tvojih potreba
glas za k750
glas za k750
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
pazi ovo zapravo imam k750 i radi ko nov vec po godine .
neznam mozda mi je malo dosadio . kamera mi nije naj bitnija ionako sam na k750 nikad nisam drzao maksimalnu rezoluciju zbog ogromnih slika koje su zbilja preteske a za auto fokus da nepricam njega sam vise mrzeo nego voleo ponekad izostri samo ono sto je na sredini slike a ostalo skoro da se nevidi koliko je mutno.
njegovu bateriju pozdravljam odlicna je laganice 4-5 dana sto sumnjam da moze da postigne fon !
E sad ako je taj fon toliko razocarenje neznam dali da cekam d900 da mu padne cena ili sta posto je malo preskup a i njegova je kamera uzas

neznam mozda mi je malo dosadio . kamera mi nije naj bitnija ionako sam na k750 nikad nisam drzao maksimalnu rezoluciju zbog ogromnih slika koje su zbilja preteske a za auto fokus da nepricam njega sam vise mrzeo nego voleo ponekad izostri samo ono sto je na sredini slike a ostalo skoro da se nevidi koliko je mutno.
njegovu bateriju pozdravljam odlicna je laganice 4-5 dana sto sumnjam da moze da postigne fon !
E sad ako je taj fon toliko razocarenje neznam dali da cekam d900 da mu padne cena ili sta posto je malo preskup a i njegova je kamera uzas
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Kontakt:
- kljaja
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti....meni se to cesto desavalo da mi ostane ukljucen makro mod za slikanje pa nista slika ne valja....a glas dajem za k750i jer samsung jos uvek nije ispravio sitne bugove i boljke koje postoje jos od d500(i mnogi se zbog toga odricu samsunga iako su u sustini super telefoni)
K750i definitivno...ne moze se uporediti odnos cena kvalitet k750 sa e900....a sto ne kupis vecu memorijsku i nemoras da brines zbog tezine slika....
P.S. sto se auto fokusa tice ja vise ne mogu nijedan drugi fon da uzmem jer bez AF su mi slike bedne ovde kliknem i ne mislim....
K750i definitivno...ne moze se uporediti odnos cena kvalitet k750 sa e900....a sto ne kupis vecu memorijsku i nemoras da brines zbog tezine slika....
P.S. sto se auto fokusa tice ja vise ne mogu nijedan drugi fon da uzmem jer bez AF su mi slike bedne ovde kliknem i ne mislim....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
-
cvele_org.
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 21:39
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Po meni w810 je lepsi od e900!. E900 je lep samo na prvi pogled, ja ga vidjam svaki dan u skoli kod drugova i na klupi pored mene tokom chasa.. itd... i mogu vam reci da mi se smucio izgled! Izgled w810 zabada 
A inace moja preporuka je da predjesh sa k750 na w810, iako na papiru to izgleda skoro isto (da ne kazem identicno), u real-life-u razlika je OGROMNA! (trenutno imam k750 a rodjeni brat w810), pa ti iz licnog isqstva kazem. Ako hocesh mogu da ti nabrajam oko 10 razloga zasto je w810 bolji od k750 i veruj mi, isplati se menjati
. Jeste da je sve kao isto, ali i nije isto, kao skroz nov telefon.
A inace moja preporuka je da predjesh sa k750 na w810, iako na papiru to izgleda skoro isto (da ne kazem identicno), u real-life-u razlika je OGROMNA! (trenutno imam k750 a rodjeni brat w810), pa ti iz licnog isqstva kazem. Ako hocesh mogu da ti nabrajam oko 10 razloga zasto je w810 bolji od k750 i veruj mi, isplati se menjati
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Kontakt:
Pa nije bash 40evra
.
k750 = 160evra.
w810 = 230evra.
Nije bash mala razlika, ali ako gledash da dobijesh 512mb i besne sluske na isto dodjesh pa je zato bolje uzeti w810 (ako se ima para).
k750 = 160evra.
w810 = 230evra.
Nije bash mala razlika, ali ako gledash da dobijesh 512mb i besne sluske na isto dodjesh pa je zato bolje uzeti w810 (ako se ima para).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?