Telefon za suprugu do 200€

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kuntalo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 17:44
Kontakt:

Telefon za suprugu do 200€

Post od kuntalo »

Pretpostavljam da je slicnih tema bilo- ipak, molim moderatore da zadrze ovu u opticaju jer zbog izbirljive prirode moje zene, nemam drugog izbora sem da se obratim za pomoc iskusnijima. Iako i sam najvise mrzim kad neko pored toliko informacija koje pruza ovaj sajt pokrece teme na sajtu i ostavlja komentare ispod specifikacija telefona za svaku glupost koja je u 99% slucajeva naznacena u opisu mobilnog, moram se obratiti osobama koje poseduju mobilne aparate koji su usli u uzi izbor kao poklon/zamena za isluzenu Motorolu V525.

SE Z710
Slika

N 5300
Slika

N 6131
Slika

Stvar je u tome sto dama zeli iskljucivo telefon na preklop ili slajder. Takodje, posto jos uvek nema polozen vozacki (a ni automobil), a zivimo u predgradju, zbog frustrirajuce dugacke voznje gradskim prevozom do i od posla, telefon mora podrzavati reprodukciju mp3 formata i imati FM tuner.

Kao nepoznavalac novih tehnologija, ne pravim razliku izmedju "Memory Stick Micro" kartica koje koristi Sony Ericsson i "MicroSD (Trans Flash)", koje koriste gore pomenute Nokia- e, pa vas pitam:

-Koje su zahvalnije za upotrebu, iliti, narodski receno- jeftinije?

-Da li N 6131 moze objektivno posluziti kao mp3/FM plejer?

-Koji od ovih telefona ima bolju ergonomiju/bateriju?

Unapred hvala na odgovorima, usput molim za jos predloga koji ne prelaze pomenuto finansijsko ogranicenje. OK, mozda do +30€.

Pozdrav!
For the ritch, You sing.

Ville Valo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 21:05

Post od Ville Valo »

Ako oces da das jos 39 € preko imas SE z610i na preklop je ima mp3.Podrzava kartice i to memory stick micro.Koliko ja znam ali nemoj mi verovati na rec koliko sam ja cuo memory stick micro m2 kartice jos nisu dosle kod nas.U svakom slucaju ti pogledaj.Ako tvoja supruga oce fancy tel imas za 215 € n7370 ali ja bih izabrao posto ti imas 30€ pride od 240 €(razlika od 10 € je malo)samsung d840 ima sjajnu internu mem i ima MicroSD kartice koje su ti jeftinije od MSM.Ako neces da ti prelazi toliko imas onda samsung d820 koji ima 73 internu i MicroSD a imas i d800 koji ima samo internu od 80 mb.U svakom slucaju ti ih pogledaj.
Nokia N95-2 + Spiderman 3 + Jackass 2.5!!!

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Ja kao korisnik doticnog telefona predalzem da razmotris pri kupovini SE W300...telefon ima predobar mp3,fm radio,prelepog je izgleda(posebno crni koji ja imam),ima bogatu opremu(sa njim ide kartica od 256mb i najbolje slusalice koje idu uz mobilne telefone)uz to je i lagan i ima dobru bateriju....
A da jos jedna stvar kosta samo 150e :D
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Jones, ni sam ne bih bolje rekao... Mislim da su walkman telefoni nesto najbolje sto postoji, tako da...
iPhone + CX300

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

pa da....mislim onaj SE z710 i nokia 6131 su po meni preskupi...ovo sto ja imam je nesto skromno i sluzi svrsi...respect Alien
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Post od dugi »

Od ovih telefona Nokiu 5300 izbaci odmah, uzivo mi izgleda kao djecija igracka.
Z710 mi izgleda dobro i iako ga nisam koristio vec samo malo cackao mogu reci da je solidan telefon, mada je po mom misljenju malo ruzan kad je otvoren, puno je ljepsi kad je zatvoren :roll:
Nokiu 6131 sam ja kupio zeni :D i znam da je dobar telefon, pravo dobar.
Fantastican ekran, automatsko otvaranje, mp3, FM-radio, dobar meni. U upotrebi je vec 5 mjeseci i sljaka bez greske. Jos jedan plus je sto koristi micro SD koje se mogu lakse naci i malo su jeftinije od SE MSM micro M2. Baterije je jako izdrzljiva, iako je nismo testirali koliko ce drzati kad je mp3 non-stop upaljen. Bez koristenja mp3, sa slusanjem radia i sa nekoliko razgovora dnevno drzi po 7 dana, tako da mislim ce sa koristenjem mp3-a 2-3 sata dnevno, vjerovatno drzati dva-tri dana.
Jedina mana je sto nema zastitu na unutrasnjem ekranu pa se ekran brzo zamasti.
Ako imas jos pitanja, pitaj :)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

a se w550,nije ni preklop ni skajder,vez svivel,ima radio i 256 mb interne memorije,1.3mpx kameru,mali i dopadljiv i licno mislim da odlicno pristaje zenskoj ruci(sto zbog velicine samog aparata a i zbog velecine tipki),takodje ima i promenljive maske- da ide zeni uz boju garderobe :lol:
Pozz
D500&E71

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

glas za w300...obavezno da se pogleda :wink:
Jones, ga ima i opisao ga je bas detaljno 8) spec su mu ok kao i cena.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori