Nokia 6070 ili Sony Ericsson K510i
Nokia 6070 ili Sony Ericsson K510i
Koji je bolji tel od ova dva? Posto su im cijene skoro iste koji bi ste mi preporucili prije? I ako mozete da mi priblizite njihove karakteristike, baterija, kamera, memorija...
Definitivno k510...Bolja kamera,manji,funkcionalniji,vise memorije,bluetoth i infrared,usb sa racunarom,28mb memorije(nije prosiriva ali je i vise nego dovoljna ako ga neces korisitit kao mp3 plejer)...znam telefon jer sam takav kupio devojci od buraza...
Jos ako si zensko pravi telefon za tebe...a i baterija je solidna 3-4 dana
Jos ako si zensko pravi telefon za tebe...a i baterija je solidna 3-4 dana

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Ajoj,al` ga izvali.SE ako hoces zabavu i funkcije,a nokia ako hoces kvalitet
?!?A po cemu je to ta nokia kvalitetnija od SE ili pouzdanija?Drug ima k510,a drugarica 6070,cackao sam oba i ne vidim po cemu se razlikuje kvalitet ili pouzdanost.I jedan i drugi posle 2 meseca koriscenja pomalo krckaju,s tim sto je nokia krckala vec od prvog dana.I jedan i drugi se niti gase niti imaju ikakvih problema u koriscenju.Dakle,jednostavno,mnogo bolji fon je k510,sem ako ti nije neophodan radio.

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Mislim da nije u pravu jer drug ga ima i nema tih problema,a i ako ih bude resice ih krpicom kojom ce obrisati joystick,tako da to nije problem.Sto se tice maske zar zaista mislis da bi nokia ugradila kvalitetnu masku u model koji kosta 90 evra,a n70 ostavila sa maskom koja se ljusti posle par meseci?Ako nesto ne volim kod nokia-e,onda je to kvalitet maski kod njihovih modela(uz dosta izuzetaka,ali 6070 nije medju njima).Tako da mislim da tu nema pomoci,tj. oljustice se i 6070(mozda ne tastatura,ali da maska) i k510,jer su to jeftini modeli.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Definitivno k510i meni se taj telefon svideo a i plastika je solidnog kvaliteta nije kao na k500 ruzna i kako da je igracka sa pijace.....Plus to je SE,pravi bolje jeftinije fonove od nokie koj aima mnogo boljki u tom segmentu...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
@AnGeL oF LoVe: k510 ima jednu od najacih tastatura na svetu za kucanje poruka !!!! (jer je kao na w810!).
@mazulence: ovde nema dileme, uzmi k510. Prosto 6070 nema apsolutno ni jednu jedinu prednost naspram k510!
POz
@mazulence: ovde nema dileme, uzmi k510. Prosto 6070 nema apsolutno ni jednu jedinu prednost naspram k510!
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Dario,nisam mislio na komfor pri kucanju vec sam video kod druga skinutu boju sa broja,a naravno da je SE u toj klasi tehnicki bolji po svemu i uvek je i bio a potvrdio sam misljenje Shona da je kvalitetnija i pouzdanija za najobicnije stvari (ako se koristi samo za razgovor i poruke).
LG G2 Black,16GB
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
imam nokiju 6070 koju sam uzeo posle nokije 6020. Plusevi: odlicna tastatura - dovoljno krupna, lako se pritiska; radio - odlicna stvar; mp3 melodije - solidne. minusi: premalo memorije, znaci jedna mp3 melodija, i ode pola memorije - u realnosti imas samo 2.1MB slobodno). EKRAN - ocajan, ja mislim da gori ekran nisam video u zivotu, osim velicine ne vidim nijedan plus za ekran, spor je, sve se nekako preslikava ma uzas. samim tim i kamera se cini losijom nego sto jeste, kao i video. takodje u paketu se dobijaju slusalice ali ne za oba uveta, nego za jedno?? ostalo je ok, baterija 5 dana u proseku, zvuk u slusalici odlican, prijem strava. k510 sam video nisam ga nesto koristio, ali znam bar 5 ljudi kod kojih je dzojstik kod umerenog koriscenja vrlo brzo otisao, i na ovom a i na starijim modelima SE (k700, k500, k300). a takodje sam na vise mesta cuo da mu je tastatura sitna, kao i da se boja ljusti na sve strane ( a sto NIJE slucaj sa nokijom 6070 kod koje je maska odlicna, i kod mene posle 5 meseci kao nova, a koristim telefon non stop).
takodje, mislim da 6070 ide pre u klasu sa k310i, a koji takodje ima STN ekran, pa zato nisam bas siguran da je bolji od 6070. sa k510 mislim da u klasu pre ide nokija 6151...
takodje, mislim da 6070 ide pre u klasu sa k310i, a koji takodje ima STN ekran, pa zato nisam bas siguran da je bolji od 6070. sa k510 mislim da u klasu pre ide nokija 6151...