To je vise iz marketingskog fazona. "E" serija je kao biznis klasa, a "N" kao hi-end klasa. Na taj nacin Nokia skrece paznju na osobine modela, pa ako npr. zelis neki najbolji telefon pogledaces prvo N seriju, ako zelis poslovni E... Mada u principu ne obracaj toliko paznju na nazive, prvenstveno gledaj dizajn i konfiguraciju koja ti se najvise svidja, pa neka se zove kako se zove... Pozdrav
Dexter, ja sam probala da nadjem gde si pisao o modelu 6290 i zasto ne ide u N seriju i koja je razlika u odnosu sa N serijom, ali nisam uspela, pa bi bilo lepo kada bi mi ostavio link ka svom odgovoru.
Hvala unapred !
Zato što je ogromna kanturina ... N76 je N model, a 6290 je plastikaner koji ima slične/iste funkcije, ali nije ni približno tako interesantan da bi bio "multimedia computer".
Kada ih budeš držala oba u rukama neće biti potrebe za objašnjavanjem ...
Dajana, pa rekoh ti u drugoj temi koju si ti otvorila?!Otvorila si 2 iste teme bila e sad ako ti ne mozesh da nadjesh gde si ti otvorila temu onda ko ce?!Mozda je neko od moderatora vec izbrisao...
Znachi telefon nisu isti a koliko telefona ima morali su da ih podele u neke kategorije i serije,zar ne?!
Dexter, slucajno sam otvorila 2 iste teme, jer nisam videla da su je premestili ovde, pa je izbrisana.
Znaci ipak mislite da sacekam da izadju i N75 i N76, jer se izmedju ta 2 modela dvoumim i da ipak biram N seriju?
Bolje nemoj da ih chekas, kooo zna kad ce se to pojaviti, pa jos dok prodje vreme da se smiri cena. Biraj izmedju modela koji se sada nude... To je moj savet.
Ne znam koliko ti je hitno da promenish telefon?!Ako ti nije hitno i ako ti se bash svidjuaju chekaj ih,al' kao sshto kaze Blade bolje ti je biraj neki od modela koji su sada u ponudi...
N73 je bas cool. Samo kupi odmah memorijsku karticu da ne moras misliti o tome. Velike su jako slike, pa i ako ne slusas muziku, imaces prob. sa memorijom. 1GB i resheni problemi!
**Please note that the availability and memory capacity of an MMCmobile Card in the sales package may vary depending on the market and/or your network operator/service provider
Edit:Ih Gameforce,zbog 50 px koji nisu kvarili shirinu al' ajd dobro..
Poslednja izmena od Dexter u Uto, 30. Jan 2007. 10:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Nasla je coveka preko oglasa. Ja sam ga zvala da se raspitam i mislim da mi rece za n70i ide i kartica od 1gb (ako gresim za model izvini) jer smo pricali o vise modela. Takodje mislim da sve zavisi odakle ih uvoze i mislim da prodavci vade kartice, ubace ti slabiju pa ti uz to prodaju jace i uzimaju vise para. Ja cu od tog decka kupiti telefon 99%.
On radi samo sa originalnim pakovanjima iz Finske, zato je mozda skuplji, ali ako vec kupujem da znam sta sam kupila.
.
Porto sam se ipak definitivno odlucila za N70i model, jer ispunjava sve moje potrebe, a kamera mi nije vazna, htedoh da vam potvrdim da se definivno u pakovanju dobija kartica od 1gb. A ostale utiske cu podeliti sa vama koga zanima ovaj model.
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.