K750i vs x800

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
rigmarole
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Feb 2007. 21:09

K750i vs x800

Post od rigmarole »

Cijena im je priblizno slicna, iskustva nisam imao ni sa jednim od ova dva telefona! Naravno da bi prije uzeo k750i ali me brine dzoistik!
Dobro bi mi dosli komentari ljudi koji su imali k750i, koliko su ga imali i koliko im je dzoistik trajao!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Imao sam k750i skoro 3 meseca i sve je odlicno radilo,desilo mi se 2 puta da mi dzojstik zastane i ujednu stranu mislim da je bilo ulevo,ali to se desilo jer nisam cistio jedno 15dana pa sam onda lepo ocistio,obrnuo par krugova(stisnes i obrnes par krugova) i radi ko sat :wink:
Pisao sam i opet cu reci,te gluposti da se dzojstik kvari i da je njesra to pricaju oni koji nikad nisu ni imali k750i.Drug ima k750i cim je izasao sve do danas,dzojstik radi odlicno,nosio je jednom na ciscenje iznutra to se placa oko 400din ili sam to uradis.A iako ode dzojstik nov kosta 1000din,tako da nema frke :wink: Uzmi k750i i uzivaj 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

joj milane ubij me ako ovo ne bude jos jedna rasprava oko djostika k750 :disgust:
kao sto sam rekao pre reci cu i sad.. to je relativno, mozes telefon sutat nogama i da ti normalnbo radi godinama a mozes ga cuvat i da ti brzo podje "zapinjat"

moje misljenje je da se SE usavrsio sa djojstikom i ja sam pre mesec-dva kupio k750 tako da ti ga samo mogu preporuciti
kao sti ti milan rece, ako sta dodje do nekog zapinjanja samo ga ocisti od prasine

rigmarole
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Feb 2007. 21:09

Post od rigmarole »

Jos sam negdje procitao na sajtu, ne mogu se tacno sjetiti gdje, da ima razlike u pojedinim modelima k750i, oni koji su skinuti sa mreze, npr t-mobile i sl. i modela sa quckshare tehnologijom, nisam siguran da li sam se dobro izrazio!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ja sam koristio k750 jedno pola godine,ili tako neshto....nijednom nisam chistio joystick i nishta mu se nije desilo,nijednom se nije ukochio,i savrsheno radi i sad.Odlichan telefon,ali poshto imam bolji,reshio sam da ga ili prodam ili poklonim bratu,pa cu videti shta od ta dva da uradim kad dodjem u BG za par nedelja.U svakom sluchaju odlichan telefon!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Koristio sam K750 godinu i po dana i ni jednom bas ni jednom nisam imao frku sa dzojstikom a ni sa ostalim tasterima e jes' da sam ja malo pazljivi sa telefonima ali i ti ga ne kupujes da bi sa njim igrao fudbal :D ,a ako se i zaglavi kao sto rekose moji prethodnici ciscenje resava krizu :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

rigmarole, ovako, apsolutno izbegavat telefone skidane s mreze, t-com, vodafon itd sem O2
naime, svi ti telefoni skidani s mreze imaju "svoj" softver pa imaju raznih mana, debilnosti i nemas dugme meni na pocetku vec konekciju interneta za tu mretu, naj gori je vodafon jer on koristi neki voj softwer pa je jako debilan... znaci sve izbegavat sem O2.. ja imam tel skidan s O2 mreze i potpuno je isti kao i "orginalni" k750 samo sto ima par tema za O2 i par nekih kratica za O2 mrezu.. ostalo je isto

ali ako se uzme tel skidan s mreze lako se flesuje u servisu sa nekim SE softwerom za nekih 30 € tako da i to nije prob skidan s mreze sem O2 ili ako imas odma u planu flash telefona

Odgovori