Ima malo istine u tome sto
Masterokrata, i
pilgrim, pricaju, ali opet svaku tu pricu treba uzeti sa rezervom, pogotovo jos ako je sa foruma, gde ljudi mogu svasta da napisu. (ne mislim na to sto ste vi napisali, nego na to sto ste citali na drugim forumima) Ono sto hocu da kazem je da je mom drugu otpao dzoistik na n73, e sad po njegovim recima to se desilo "dok ga je vadio iz dzepa" i da je samo otpao. To me je iskreno smorilo dok nisam par dana kasnije cuo od ljudi koji su bili sa njim u tom trenutku, da se njemu dzoustik u stvari zaglavio za kljuceve i da ga je on odvalio cimajuci! Mislim da ima razlike izmedju "otpao sam od sebe" i "cimanja", ali najvaznije u svemu tome je sto je telefon pod garancijom i sto mu je za par dana zamenjen dzoistik.
Zakljucak, cinjenica je da ima losiji dzoistik, ali to nije toliko drasticno kako ljudi misle.
Sto se tice maske, jeste li se vi zapitali sta ljudi rade sa tim telefonima? Gde ih stavljaju, da li ih pustaju da skacu bandzi sa terase? U mom okruzenju cirkulisu 3 n73 i nijednoj nije otisla maska, a napomenuo bih da ja moju nosim po svim mogucim dzepovima i torbicama! Jedino sto sam ja primetio na masci a sta je stvarno ocajno je da ako se mnogo drlja po dzepu ili uz kljuceve, pocne polako boja da se skida i da se vidi bela podloga. Ali opet, ako malo pripazis telefon, to nema sanse da se desi! Osim ako ne brises ekran smirglom ili podesavas maskicu cekicem, onda postoji minimalna opasnost da maska pukne!
Sto se tice konkretnog izbora n70/n73 mogu samo reci da su po mom misljenju oba telefona sasvim ok i da se ne bih bunio da nosim bilo koji od ta dva (sticajem okolnosti sam dosao do n73) i samo bih dodao da je drug sto je odvalio dzoistik presao sa n70 na n73 kada je uzeo malo uporedo da ih cacka, i da ne zali, kaze da je po njegovom misljenju n73 u svemu za nijansu bolja (za nijansu brza, bolji ekran, kamerica...)
Jedna od mana koju su svi navodili za n73 je bio "prateci" softver, ali mislim da to vise nije problem, jer sad ima sasvim dovoljno aplikacija, a i svakodnevno se pojavljuju.
Sad tek videh da je
Masterokrata, predlozio e70, mogu ti reci da sam ga pre neki dan video uzivo i da mi se bas svideo, veliki i pregledan ekran, qwerty tastatura...... Kad se naviknes na tu tastaturu, mailovi i sms samo pice! Mozda bi mogao i o njemu malo da razmislis?
PozZ