w810i -kvar
w810i -kvar
Imam W810i pet meseci. Menjala sam sim karticu i posle 10 tak sati zatekla sam ga da se iskljucioc sam od sebe. Prvi put sam ga ukljucila bez problema,radio je jedno 10 sati . Nakon toga se skroz blokirao a po vadjenju baterije vise nije hteo da se ukljuci. Jedino mu ekran emituje belu svetlost kad je tel povezan za punjac. Da kazem da mi telefon nije padao , zapravo bas sam ga dobro pazila. Odnela sam ga u servis gde imam garanciju , gde su mi rekli posle par dana da nisu u stanju da ga poprave i da se obratim onome ko mi je prodao telefon. Kad sam pitala sgde je problem , devojka koja radi tu mi je procitala sledece:"los flesh,nemaju adekvatan i kod nikog ne mogu da ga nadju". Tip od kog sam kupila telefon mi je rekao da ce pokusati da nadje deo ili da ga naruci iz inostranstva. Sta mislite sta je u pitanju i cemu mogu da se nadam? (ps ako postoji slicna tema izvinjavam se ali nisam uspela da je nadjem)
Meni se to isto desilo s modelom k700i. Nakon 6 mjeseci jedan dan je zabrokirao i nije se vise palio. Odnjela sam ga na servis, rekli su mi da je popravljen, kao neko flesiranje software-a su napravili i nakon tjedan dana se opet zablokirao i nije htio palit. Onda su mi dali novi. Na kraju ni taj nije radio, imao je neki drugi kvar, al to je vec druga prica. U svakom slucaju odmah trazi novi i nemoj da te zabavljaju sa pricom o popravku jer je tek 5 mjeseci star, a taj kvar mi se i ne cini kao macji kasalj! Odi direktno u predstavnstvo sony ericssona sa garancijom i trazi novi mob! Na njihovom site-u imas popis predstavnistva za cijelu Europu i mozes si preko neta nac koje ti je najblize. Uopce nije bitno di je kupljen, jer ti prvu godinu garancije nudi bas sony ericsson i svaki njihov ovlasten servis ima duznost da popravi mobitel pod garancijom, bez obzira na to da li je kupljen u Srbiji ili Portugalu!
Sretno!
Sretno!