problem sa z400

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
shomi_gm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2007. 19:13

problem sa z400

Post od shomi_gm »

Trenutno sam u Rusiji i probao sam da stavim rusku karticu u ovaj telefon, medjutim prijavljivao je wrong sim i mogli su da se zovu samo sos brojevi. Dok sam sluchajno pritisnuo neki broj, video sam zvezdice i u donjem levom uglu opciju ,,confirm". Misleci da se radi o pin ili puk kodovima kucao sam oba i to vishe puta dok na kraju na displeju nije pisalo "phone freeze, sim unavailable...". Izvadio sam rusku karticu i stavio nashu nadajuci se da je samo sprzhio rusku, ali opet se pojavio isti natpis, "phone freeze, sim unavailable. Zheleo bih da pitam da li iko zna shta sam uradio, da li je problem veliki, da li je uopshte moguce sanirati ga jer je sa karticom sve ok? Molim vas, pomozite, bilo ko!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

To ti se desilo zato sto je telefon zakljucan i kartica je verovatno ok i to se moze resiti tako sto odneses u servis i otkljucaju ti ga
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

shomi_gm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2007. 19:13

Post od shomi_gm »

da li si siguran? sada sam tachno video da pishe ono. ako si siguran, hvala ti do neba. Kartica je u redu. Stavio sam je u drugi telefon i radi ki shetjer, ali me brine telefon

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

jesam 100000% To sam ja uradio sa Motorolom V360 koja je stigla iz Austrije i isto tako je pisalo otkljucali mi je i sve bilo ok,cini mi se da na samsungu ne mora da se fleshuje telefon kao na SE al nisam siguran i Nema na cemu i nemoj da te brine moze da se resi sigurno
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Odgovori