Problem sa Ngage usb-om!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Problem sa Ngage usb-om!

Post od Pedjos »

Imam problem sa usb-om na nokiji N-gage... Puko mi je softver pa sam zamenio novim u servisu (bez garancije) , a onda posle toga mi je prestao da radi usb...kada utaknem kabal pojavljuje mi se ikonica na telefonu da je prikljucen ali na kompu se ne desava nista...menjao sam i kabal i komp i dalje ne radi...
Nasao sam neki nokijin form gde su mi reklji da resetujem telefon uz pomoc koda *#7370# ... rekli su mi da ako resetujem telefon na taj nacin da skinem mmc karticu, da baterija bude puna 100% i da ce mi se svi podaci izbrisati sa telefona i onda ce se telefon "sastaviti" :dry: ... I jos su mi rekli da se 80% softverskih problema resava na ovaj nacin...
Da li je neko imao ovakav problem ili da li je nekada resetovao fon uz pomoc ovog koda!?!?!?!?
MOLIM VAS pomozite mi jer ne mogu da ubacim ni jednu pesmu na fon :( :( :(

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Kao što sam ti već rekla, skini nove drajvere za usb sa nokijinog sajta, pa probaj... :wink: :)

shomi_gm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2007. 19:13

Re: Problem sa Ngage usb-om!

Post od shomi_gm »

Pedjos imam bukvalno isti problem, ali do tanchina. Mozhe li neko detaljnije neshto da kazhe o ovome osim "skini drajvere"? shta ako ni to ne deluje

Izmenio:gameforce: Zabranjeno citiranje celih poruka!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ako je prvi model n-gage znam sta je a to je Softver drug je dobio u prodavnici 3-4 nova modela i posle fleshovanja nije radio usb kasnije smo nesto budzili posot sam imao tada ngage i ubacio je isti softver kao moj i sve je bilo ok.Znaci do softvera je nema veze sa drajverima niti sa cim drugim
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

vraTI staru verziju tj osnovnu koja je bila i tiime si ti resio sve svoje probleme.sa novim sw kao fon ide brze ali nije to uvek tako
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

shomi_gm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2007. 19:13

Post od shomi_gm »

dva pitanja. Prvo je kako ubaciti softver na n-gage ako mu ne radi usb? Da li treba da idem na net preko n-gagea? (ovo sve potpada pod prvo pitanje :D ). Drugo je kako vratiti staru verziju. Totalno se ne razumem u te stvari, tako da bi valjalo shto jasnije objashnjenje

Odgovori