Ovih par meseci telefon je radio supr. Ali od pre mesec dana je krenuo opet da me zeza. Iskljuci mi se sam odsebe, a pritom baterija nije uopsteprazna. Prvo sam mislila da je do mene, da prilikom otvaranja telefona slucajno stisnem dugme za gasenje talefona. Ali u zadnje vreme vodim racuna i sto je jo gore sve mi se cesce gasi. Danas se ugasio 2 puta. Pomagajte. Da li se tripujem?
Pozdrav
opet problem nokia 7373
prvo..tema za nokiu 7373 vec postoji..a sto se tice telefona i gasenja kao sto se gese telefoni koji imaju flip slide kada se pokvari isto tako su sanse da se kod tebe swiwel isforsirao i da se pokvario..kako to popraviti stvarno ne znam..i moze biti do memorije da nemas vise slobodne memorije na telefonu i on se cesto sam ugasi jer je preopterecen..
Quality Never Goes Out Of Style...
E vreme prolazi a ja nikako da resim problem sa mojim telefonom. i stalnoneki novi izbija. Jos uvek se gasi, pa je nastao i problem s aporukama, u folderu gde su poslate poruke, tamo mi i daljepise da su poruke na cekanju, a znam da su poruke primljene, i u folderu gde su izvestaji tamo lepo pise da su poruke isporucene.
Uzas, moj savet pazite gde kupujete telefone
pozz
Uzas, moj savet pazite gde kupujete telefone
pozz