Molim vas da mi preporucite gde mogu kupiti display za SE W810i, u Beogradu.
Pitao sam na par mesta, cena je oko 60 evra - ista cena sa ugradnjom i bez ugradnje (sto mi je naravno previshe). Uzeo bih samo displej posto sam tehnicki dovoljno "pismen" da ga sam promenim.
Najvishe bi mi odgovarao polovni display (naravno, zbog cene)!
Hvala!
Sony Ericsson W810i - Display
DR_Ponja,
Bavile su se.......sad je kraj
Zabranjena je prodaja polovnih,otkup,prodaja i novih na komision.......dakle samo novi na ulaz.......no tebi to nista ne znaci eto samo info......
Ovo sa pijacom,losa ti ideja...sta kad se vratis i montiras a ono linija preko ekrana,ista situacija i preko neta........zato bi mozda bilo pametno da krenes od servisa do servisa i trazis POLOVAN ako je nekome ostao od ranije otkupljenih telefona za delove.....
Bavile su se.......sad je kraj
Zabranjena je prodaja polovnih,otkup,prodaja i novih na komision.......dakle samo novi na ulaz.......no tebi to nista ne znaci eto samo info......
Ovo sa pijacom,losa ti ideja...sta kad se vratis i montiras a ono linija preko ekrana,ista situacija i preko neta........zato bi mozda bilo pametno da krenes od servisa do servisa i trazis POLOVAN ako je nekome ostao od ranije otkupljenih telefona za delove.....
DR_Ponja, Takode ti preporucujem da podes od servisa do servisa, pa mozda naletis na neki polovan displej. Ali bolje ti je kad ga i nades po povoljnoj ceni u nekom servisu, da ostavis telefon da ti oni urade. Jer sta ces ako dods kuci ugradis displej i on ne radi ili je ostecen. Kako ces im dokazati da ga nisi ti ostetio pri ugradnji? Nece ti priznati reklamaciju veruj mi.
Tvoja odluka, kako hoces.
Pozz
Tvoja odluka, kako hoces.

SE W880i, T250i, Nokia 6230