LG KE800 Chocolate-veliki problem sa ekranom
LG KE800 Chocolate-veliki problem sa ekranom
Kupila sam ovaj tel u Hrvatskoj pre 5 meseci, a zatim ga dekodirala ovde, tako da mi garancija vise ne vazi. Prva dva meseca je radio fenomenalno, nikad mi nije ispadao, uvek ga nosim u futroli i jako cuvam. A onda je odjednom poceo ekran da se gubi.To je pocelo od onih niskih temperatura u Beogradu, jer je izgledalo kao da se smrzao. Kad ga otvorim, dogadja se da sve gledam kao u ogledalu, ekran mi stoji naopako. Zatim se jako, jako cesto ekran skroz izgubi, kao da se pomesaju sve boje na ekranu i onda moram da ga sklopim, sacekam da ekran zatamni, pa da pritisnem dugme sa strane da bih vratila ekran u normalu. Nije mi jasno sta se dogadja, da li je u pitanju slajder ili nesto drugo. Da li postoji lg servis u Beogradu, i gde se nalazi, i ako neko zna sta mu se dogadja, koliko bi kostala popravka, da li se uopste isplati, s obzirom da je ovom telefonu jako brzo pala cena? Molim vas za pomoc
maki81, neam pojma za lg servis, ali znam da skoro svi servisi rade chokoladu!!! To se deshava! Jbg. Idi lepo do nekog servisera (puna ih je piramida!), josh ako znash nekog gde je jeftinije, juuuuuuuuu... Milina... Reci choveku shta se deshava, i to ce te koshtati nekih mozda... a, neznam.... Nikad nisam popravljao ekran... Mozda 2 000-4 000 din. Ja mislim. E, sada kako je gde. Idi lepo ti na neko mesto gde ima puno servisera..... Pa idi od jednog do drugog, i raspitaj se.... Nece ti faliti nishta. Javi shta si uradila..... Pozzzzzzz