exkarpisam, nemojkupovati taj drzac, jer je to verovatno neki kineski, koji ja radije ne bih stavljao u svoj telefon.
Bolje uzmi i kloniraj karticu, pa ces moci da drzis i vise od 2 broja na Jednoj kartici .
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Dancsi, Nekontam na sta mislis kad kazes kloniraj karticu , ja imam Bosanski broj i Srbijanski, hocu da obe kartice drzim u mobu, a ne ko neki debil da nosam dva telefona
exkarpisam, odes lepo na pretragu foruma i kucas kloniranje kartica ili odes na google i kucas to isto, izbacice ti milion rezultata...
i ne vidim zbog cega su debili ljudi koje nose dva telefona? da li znas u opste zasto ih nose??? zato sto jos nije izasla takva sprava koja podrzava koriscenje dve kartice istovremeno, vec se kartica menja restartovanjem telefona
Mirko BGD, izvini ali dje ti zivis, u sumi?
Kako je moguce da jos nisi cuo za dual-sim telefone? sa njima rade obe kartice istovremeno...
Ima ih kod nas sad vec jaaaaaaaaaaaako puno...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
drgrga, ne mislim samo na chinese dual-sim, imas i recimo samsung dual-sim, philips dual-sim... Ali i kinezi se ne kvare bas toliko koliko kazes, pitaj recimo clana foruma miodrage-a kako njega sluzi, vec ga dosta dugo ima i jako je zadovoljan.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Mirko BGD, razumem poslovne ljude zasto imaju dva moba, ali ja nisam poslovan covek i nemam nikavu firmu i izato smatram debilima sve one koje nose dva moba iz fazona, da se vide da imaju para tj glume nekakve poslovne cike, a obicni su seljaci sa ulice
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.