Pomoc oko nokie 6233
Pomoc oko nokie 6233
Imam dve poslate poruke,koje ne mogu da obrisem,a ni da udjem u folder-poslate!Ostale sve obrise osim te dve!Telefon koristim vec 1,5 godinu,i nisam imao zamerke.Da li neko moze da mi pomogne?Hvala
- exkarpisam
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:10
vlada0801, Jesi li radio reset telefona, ako nisi ukucaj *#7370# i tako ces resetovati telefon i mislim da ces resiti problem, ali pre restovanja kopitaj sav imenik iz telefonske memorije na SIM ili komp i ako imas bilo kakve podatke na telefonskoj memoriji kopiraj ih na memorisku karticu ili ih prebaci na komp. I bilo bi pozeljno da ti baterija bude puna.
Ako to ne uspe, probaj sa novim softverom.
Ako to ne uspe, probaj sa novim softverom.
N93, N97, HTC HD2, HTC Sensation XL
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
drgrga, pre nego što nekome kažeš da "ne lupeta", mogao bi da proveriš čemu služi gore pomenuta šifra. Koristi se na Symbian telefonima za kompletno resetovanje i brisanje podataka sa interne memorije.
vlada0801, možeš da probaš "factory reset" ili "original phone settings" u podešavanjima, šifra je 12345. Ako to ne pomogne, ostaje samo flešovanje i to sa uključenim brisanjem korisničkih podataka, u suprotnom će ti ostati problem.
vlada0801, možeš da probaš "factory reset" ili "original phone settings" u podešavanjima, šifra je 12345. Ako to ne pomogne, ostaje samo flešovanje i to sa uključenim brisanjem korisničkih podataka, u suprotnom će ti ostati problem.
● PRAVILA FORUMA ●