Problem sa lg shine-kako ga resiti
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Problem sa lg shine-kako ga resiti
Shine mi je super rado 2 meseca i pre 2 nedelje odjdnom poceo da flesira kao blesaw.zapravo i ja e znam kako da objasni ali otprlike........ jednostavno se ukocii to je to...desava mi se da neku poruku nece i nece i nece da posalje tek posle 5-6 minuta uspem...i takodje mi se desavalo da stigne poruka i ja nemogu da je otvorim posle nestane ta poruka...odneo sam tel na popravku jer je pod garancijom i oni su mi rekli da je problem u softweru..i sve bi bilo ok da nisam sreo lika koji je imao shine i reko mi je da je imao isti problem i da nije softwer u pitanju i da nemoze da se popravi jer ponovo koci i kad se flesuje...Sta sad?? ako mi ponovo koci mobb??Najgore je sto u servisu mogu da se naprave ludi i da kazu ne mi nevidimo da koci kod nas radi ok...Sta onda??? i ako pristanu da mi zamene jel mogu naprimer da mi daju novi LG shine da uzmem nokiu prizmu jer je cena ista??? Hvala unapred 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Tesko da to moze biti hardverski problem, pre ce biti da je softver i da ce kad mu ture novi sve raditi kako treba. A taj koga is sreo pa ti ispricao njegove dogodovstine, ko zna gde je on svoj telefon nosio... Resenje tvog problema je u tome da kupis nov Shine al black label titanium edition od mene
Salu na stranu, ne verujem da ce ti dati za menjas telefon posle 2 meseca koriscenja, to im je poslednje sto rade i to u veoma retkim slucajevima kad telefon stvarno ima neresiv problem. Jbg... 

- dimi89
- Mobil manijak
pa nista onda ako i dalje koci prodacu ga u nekom servisu i to je to ionako je kao nov jos mu no foliju nisam skinuo i nema ni jedanu ogrebotinu....sta mislite koliko ce da mi daju za njega?? star je 2 meseca i platio sam ga 185 evrica? eee imam jos 1 pitanjce imam nokiu 6630 staru 1 god slabo koriscenu.....koliko mogu da dobijem za nju i da li uopste vredi prodati je.....??? hvala
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- dimi89
- Mobil manijak
prodao sam i kupio 7500....rekli su mi kao a je bio broblem sa time clock-om......pa sam ja lepo prodao,dodao koji evric i kupio 7500.Hvala svima na pomoci
ova tema moze lock pa brisanje kako admin obicno kaze 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...