Servisiranje - pitajte
Evo ljudi, danas mi se u bioskopu pokvario k800, posle 11 meseci koliko/toliko vernog sluzenja Kada ga upalim, pojavi se beo ekran sa crnom mrljom mpri dnu. Izgleda kao da je pao sa visine, a nije. Ne znam stada radim. Probao sam da "naslepo" ukucam sestrin broj i da je pozovem, ali nista...
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Dobro, da postavim pitanje drugacije: sta je mom telefonu? Da li neko ima display za k800 ?
Edit: odneo sam ga u servis i popravili su ga
Edit: odneo sam ga u servis i popravili su ga
Poslednja izmena od Dancsi u Sre, 11. Jun 2008. 16:39, izmenjeno 1 put ukupno.
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
evo da i ja postavim jedno pitanjce,vise onako teoretski,mada moglo bi i zaista da se odradi.Koliko je izvodljivo promeniti masku na p990 i da li se negde uopste ima naći?može čak i samo prednja maska,bez flip tastature. Ili ako neko ima detaljno znanje o tome kako se otvara pomenuti mob,pa da mu sam prčkam po plastici i možda farbam nešto.
Ahmmm jedno pitanje i od mene...Naime uzeh N73ME polovnu koja ima problema sa dzojstikom tj zeza na dole mora stvarno jako da se stisne da bi reagovao(jako u smislu pritiskanja na dzoj)...Zanima me sledece koliko je popravka toga i da li se to moze izvesti u kucnoj radinosti...
Takodje me zanima promena maske i tastaure...znaci komplet...Maska je odlicno ocuvana ali ja bi ipak promenio jer su izlizani dugmici...Pitanje je koliko kosta Maska(crna) za N73ME i da li treba da pazim da mi ne uvale nesto kinesko(mada su sve kineske koliko znam)
Takodje me zanima promena maske i tastaure...znaci komplet...Maska je odlicno ocuvana ali ja bi ipak promenio jer su izlizani dugmici...Pitanje je koliko kosta Maska(crna) za N73ME i da li treba da pazim da mi ne uvale nesto kinesko(mada su sve kineske koliko znam)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 15:05
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
Desilo mi se da je telefon upao u posudu sa marinadom (preliv od belog luka, zejtina i cega jos vec.......) naravno odmah sam ga izvadio! Nakon toga sam ga restartovao i najnormalnije prepoznao mrezu ali tastatura nije uopste reagovala! Pa me interesuje kolika je mogucnost ciscenja i da li to moze ostaviti neke posledice nakon ciscenja, i kolika bi cena bila ? Da napomenem da je u pitanju Nokia E 51 i da je samo upao donji deo telefona tj tastatura!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 15:28
Dobio sam neki kineski telefon,koristim ga vec ima 4 meseca ,ima Tv,dve kartice,touch screen radi stvarno besprekorno...na njemu samo pise QUGA(najverovatnije da se tako zove),tft lcd,2.0 mega pixels,4 x digital zoom,3D stereo sound.Telefon je dugacak 11,5 cm a samo ekran 6,5 cm.Juce mi je ekran naprso,ali mogu i dalje da koristim touch screen svuda osim u delu gde je naprso.Inace trazio sam po internetu svuda ovaj telefon i nisam uspeo da pronadjem ama bas nista,Da li mozda znate da li postoji mogucnost da se zameni Touch screen ekran negde u srbiji,s obzirom da je ovaj telefon iz kine,ili moze da se stavi bilo koji touch screen ekran odgovarajucih dimenzija.Nisam upucen u ovo pa bih zamolio za pomoc.Hvala
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Luciano_lfr ako je ekran isti kao ovaj na slici
(većina kineskih modela koristi iste, obrati pažnju na simbole pri dnu ekrana)
postoji velika verovatnoća da ćeš uspešno zameniti ekran u nekom servisu u BG koji radi Anycool tel
LINK
(većina kineskih modela koristi iste, obrati pažnju na simbole pri dnu ekrana)
postoji velika verovatnoća da ćeš uspešno zameniti ekran u nekom servisu u BG koji radi Anycool tel
LINK
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 15:28
- celtic spirit
- Banned
- Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 10:55
- Borka Vucic
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 12. Avg 2008. 16:09
- Vidovdanac-NS