HTC servis-gde?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
celtic spirit
Banned
Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 10:55

HTC servis-gde?

Post od celtic spirit »

Vidim da postoji tema za servisiranje htc telefona, ali kako to radi samo jedan covek na svoju inicijativu, mene zanima da li postoji nekakav servis ovde kod nas u Beogradu, Srbiji.
Mozda cu da kupim htc pa da znam gde, ne daj boze :smutny: da idem u servis.
Mislim da bi svima kloristilo da znaju gde sigurno mogu da nadju delove, ne do' bog da zatreba naravno :D

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

Nista se ti prijatelju nesikiraj 8) a zasto nema vise servisa za htc u Srbiji pa zbog toga sto su delovi jako skupi u nabavci u odnosu na klasicne mobilne telefone i niko nece da se petlja sa tim i .Uzmi samo da flet kabel za qtek 9100 kosta oko 65eur u nabavci i mora da se poruci van Evrope... a za obicne telefone u nabavci flet kabel je 3-5eur da nepricam za beterije,olovke i lcd displeje . Pa stoga nepitaj zasto se ja bavim sa tim jedino???....Poznajem skoro svaki htc u detalj od softvera do rezervih delova..itd. :lol: :lol: :lol: :lol: E sad malo dobrih vesti ako uzmes nov htc oni se retko kvare gotovo nikada jedino ako ga nerazbijes ili izgubis olovku i naravno baterija nekad zna da crkne.

celtic spirit
Banned
Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 10:55

Post od celtic spirit »

ma ne sekiram se ja nista, niti sumnjam u tvoju strucnost :D
samo sam hteo vise da znam, hvala na informacijama
Nokia 3120 classic

sme
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 29. Sep 2008. 19:43

Post od sme »

Potrebna mi je informacija o tome koja je difoltna sifra za koriscenje / otkljucavanje HTC S 710. Bas sam radoynao i nestrpljiv.
Hvala

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Nema toga.... ako hoces da ti otkjlucam htc s710 ostavi telefon na pm pa se cujemo nepostoji difoltna sifra za koriscenje ako hoces da skines sve da bude kao fabricki i otkjlucan javi se na pm. :D

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

Brate pa imas na ovom forumu barem dva coveka koji to mogu da ti urade !
Prvi : gsmhacker
Drugi : igord - koji izgleda ima HTC servis !

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

Kao sto covek kaze :wink: HTC Servis :)

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

_Htc servis zanimljivo pa da pomognem ljudima ... . :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

dvaske
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 13:29

Post od dvaske »

..Poznajem skoro svaki htc u detalj od softvera do rezervih delova..itd.
Pa onda ste vi pravi covek za mene. Nazalost, ja nisam u Srbiji te mi je nemoguce otici na servis, iako je fon u garanciji.
Problem se manifestuje tako sto se, iz cista mira, ukljuci opcija koriscenja telefona hand free (pojavi se simbol slusalica na vrhu displeja i mikrofon i zvucnik prestanu da funkcionisu). To se dogadja kada nesto radim sa telefonom ili u toku razgovora. Posle par iskljucivanja i ukljucivanja telefona, stanje se vrati u normalu. Mozete predpostaviti kakva je panika kada se vodi nekakav vazan razgovor.

... i, zaboravih. Model telefona je Touch2. Mnogo cete mi pomoci, zbog cega se unapred zahvaljujem.

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

dvaske, nekoliko mogucih razloga:
-pokvasen u delu konektora slusalica
-kontroler slusalica ima nestabilan napon
...sve u svemu, moje misljenje je da problem necete resiti , recimo promenom ROM-a, mada nece skoditi da probate i to...
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

rilegm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 19:28
:: ***
:: ***

Re: HTC servis-gde?

Post od rilegm »

Pozdrav ljudi :), imam jedno pitanje, odnosno molbu, pa rekoh da uputim, posto se nadam da ce te mi pomoci :)
Imam htc hd2 vec neko vreme...posle nekog vremena poceo je da se pregreva, sto je ocigledno cesta pojava ovih telefona...posle nekog vremena poceo je da se i restartuje pri vecim temperaturama...zanima me posto posle pogledanih nekoliko foruma shvatio sam da je mainboard odnosno ploca problem...gde mogu kupiti plocu i da li je bolje to sam uraditi ili odneti u servis telefon, posto nemam pojma koliko bi kostala popravka u srbiji...
hvala za sve ljude koji bi mi odgovorili na ovaj post

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Ploču ti može nabaviti samo ovlašćeni servis.
To je: http://www.begramservis.rs/
Pozovi, ali mislim da će cena zamene ploče biti skoro ista kao cena novog telefona HTC HD2.

bokica73
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 20:42
:: htc wildfire s

Post od bokica73 »

Imam htc wildfire s,od skora je poceo sam od sebe da se ukoci u sred bilo kog programa,onfa mu pritisnem dugme za gasenje i sam se vrati u normalu ,uradio sam factory reset i opet isto,drugo kad ukljucim punjsc u tel i stavim da se puni sam od sebe pocinje da pali aplikacije bira brojebe itd itd,molim za pomoc

Odgovori